Chili

FRI DATA

Fri Tale/SMS/MMS

19 GB i EU/EØS inkl.

Inkl. TV 2 Sumo i 2 mnd

Etter 5 GB per døgn settes hastigheten til 3 MBit/s

499,-/mnd

Bestill arrow

Chili

25 GB

Fri Tale/SMS/MMS

Data Rollover inkl.

Fri bruk i EU/EØS inkl.

399,-/mnd

Bestill arrow

Chili

12 GB

Fri Tale/SMS/MMS

Data Rollover inkl.

Fri bruk i EU/EØS inkl.

349,-/mnd

Bestill arrow

Chili

6 GB

Fri Tale/SMS/MMS

Data Rollover inkl.

Fri bruk i EU/EØS inkl.

279,-/mnd

Bestill arrow

Chili

3 GB

Fri Tale/SMS/MMS

Data Rollover inkl.

Fri bruk i EU/EØS inkl.

199,-/mnd

Bestill arrow

Chili

1 GB

Fri Tale/SMS/MMS

Data Rollover inkl.

Fri bruk i EU/EØS inkl.

129,-/mnd

Bestill arrow

Tek.no kåret beste mobilabonnement - sommer 2019 7. juli 2019. Testen finner du her. Chili 25GB ble kåret til vinner i kategorien "Mye Data" og Chili Fri Data til vinner i kategorien "Superbruker".

Din Side kåret "Billigste mobilabonnement april 2019", med Chili 3GB og Chili 6 GB til vinnere i kategorien "mest for pengene, maks 300 kroner " og Chili 25GB og Chili Fri Data i kategorien "mest for pengene, maks 500 kroner" i april 2019. Testen finner du her.

Prisinformasjon med alle priser finner du her

EU/EØS inkludert

Bruk i EU/EØS er inkludert. Egne priser gjelder fra Norge til EU/EØS. Det er også egne priser på land utenfor EU/EØS og fly, ferge og satelitt. Egne betingelser gjelder for Chili Fri Data.

Fri tale/SMS/MMS

Husk at det er egne priser på spesialnummer, utland og fly, ferge og satelitt.

Chili Fri Data!

Som første mobiloperatør i Norge har vi i Chilimobil lansert Fri Data! Fri tale, sms, mms og databruk! I EU/EØS inkluderer vi 19 GB månedlig (fra 1. januar 2019). Med Chili FRI DATA gir vi deg i tillegg TV 2 Sumo Sport, film og serier helt gratis de første 2 månedene. Alt dette til kun kr 499,-!

Abonnement for alle behov

Chilimobil har abonnement for deg som vil ha det enkelt, trygt og billig. Vi gir deg Norges beste 4G-dekning via Telia sitt nett (Den store dekningstesten, mai 2017). Alle våre abonnement inkluderer fri tale, sms og mms, så velg abonnement ut fra databehovet ditt! Vi har ingen bindingstid og skal alltid være billige. Våre abonnement blir løpende evaluert, både når det gjelder datamengde og pris – for at vi alltid skal være konkurransedyktige. Du skal føle deg trygg på at du får det absolutt beste produktet på markedet hos Chilimobil.

4G Tale

Vi tilbyr 4G Tale til alle Chilimobils kunder! 4G Tale er også kjent som VoLTE, og gjør at du uten problemer kan ringe selvom det ikke er 2G- eller 3G-signaler der du befinner deg. 4G Tale gir deg et lavere batteriforbruk, bedre lydkvalitet, raskere oppkoblingstid og bedre dekning både inne og ute.
I tillegg kan du med god fart surfe på mobilen din mens du snakker!
Så lenge du har en mobil som støtter 4G Tale, kan du ta dette i bruk.

Norges beste 4G-nett

Vi tilbyr våre kunder det beste 4G-nettet på markedet (Den store dekningstesten, mai 2017). De aller fleste vil oppleve opp til 100 Mbit/s ved normale forhold. Opplevd hastighet vil variere ettersom f.eks. hvor du befinner deg og hvilken telefon du har. Les mer om hastighet og dekning under: Kundeservice/Dekning.

Bruk i EU/EØS

Hos Chilimobil får du inkludert bruk i EU/EØS i ditt abonnement (Chili FRI DATA har fra 1. januar 2019 en datagrense i EU/EØS på 19 GB). Det vil si at du kan bruke mobilen din akkurat som hjemme når du er i disse landene. Du bruker da av din inkluderte mengde og får ingen ekstra kostnader ut over dette. Vi dekker samtaler og meldinger mellom land i EU/EØS, samtaler og meldinger til Norge er inkludert eller har samme pris som hjemme.

Data Rollover

I alle våre abonnement (med unntak av fri data) er data rollover inkludert. Dette innebærer at ikke oppbrukt data blir overført til neste måned. Merk at maks mulig opptjening er det som opprinnelig er inkludert i abonnementet. Har du 12GB-abonnementet er 12GB det meste som kan overføres til neste måned, har du 6GB-abonnementet er 6GB det meste som er kan overføres til neste måned også videre.

Fri bruk

I våre abonnement får du mye data og alltid fri bruk av tale, SMS og MMS. Det betyr at du kan ringe eller sende SMS og MMS så mye du vil til alle norske fast- og mobilnummer.

 

,