Hyttebredbånd fra Chilimobil

Hyttebredbånd fra Chilimobil gir deg et internett på hytta som følger forbruket ditt. 25 GB er inkludert i den faste månedsprisen. Hvis du bruker opp den inkluderte datamengden, betaler du så lite som 2 kroner per ekstra GB.

banner

299,-/mnd

  • 25 GB inkludert
  • 2,- per GB (etter 25 GB)

Bruk opp til maks 300 GB. Gjelder bare bruk i Norge. Hastighet varierer fra område til område og andre forhold. Mer om hastighet og dekning.

Ingen binding

Følger hytte-forbruket

25 GB inkludert

2 kr per GB (etter 25 GB)

Full Telia-dekning

Det som er så fint med Hyttebredbånd, er at du betaler lite de månedene du bare er på hytta én helg eller ikke i det hele tatt. Først når du er på hytta flere helger eller i ferien og trenger mer data, betaler du ekstra. Prisen følger hytteforbruket, og det er som oftest veldig varierende fra måned til måned.

25 GB inkludert

2 kroner for hver ekstra GB

Med Hyttebredbånd som inkluderer 25 GB hver måned, har du alltid nok data til fjernvarmen, kameraet, sikkerhetsløsningen eller andre smarthyttetjenester. Bruker du mer enn 25 GB, betaler du bare 2 kroner per ekstra GB. Du kan bruke opptil 300 GB. Endelig får du internett på hytta, med et bredbånd laget for hytta.

Vektor hytte. Bredbånd fra Chilimobil
Alcatel HH71VM ruter

Bredbånd over mobilnettet

Mobilt bredbåndsruter

Har du en mobilt bredbåndsruter fra før, kan du fortsatt bruke den. Du kan også kjøpe en ny stasjonær ruter fra oss for 1599 kroner. Det er en engangssum, og kjøpet krever selvfølgelig ingen binding. Ruteren kan også brukes med andre SIM-kort senere, hvis du skulle ønske det. Oppsett →

Smart hytte

Koble til TV, varme og mye mer

Med Hyttebredbånd kan du koble til en AppleTV, Chromecast, Nvidia Shield eller andre strømme-enheter, for å se på TV. Du kan også styre fjernevarme til hytta, alarmsystem, overvåking og mye mer.

Diverse smart elektronik, apple tv, kamera, smart støpsel og ovn

MinChili-appen

Med MinChili-appen får du full kontroll over forbruket ditt. Du kan også sette en grense for hvor mye data du ønsker å bruke på ditt Hyttebredbånd. Sett grensen til 25, 100, 200 eller 300 GB.

Last ned her

 

Mobilpresentasjon App Hyttebredbånd

Bestiller du før klokken 13:45, sender vi ut ditt SIM-kort fra oss, samme dag. Er det helg, sendes SIM-kortet førstkommende mandag.

Via MinChili-appen eller Min side kan du enkelt sette den datagrensen du ønsker, når du ønsker. Du kan fritt endre grensen opp eller ned.

Hvis du har en grense på 100 GB og finner ut at du trenger mer data, kan du enkelt øke den til neste trinn. Har du allerede brukt litt ekstra data en måned, men har lyst til å stoppe på for eksempel 100 GB, kan du enkelt sette det som grense.

Hyttebredbånd er mye det samme som et mobilt bredbånd, for deg som kjenner til det. Du kan fint bruke Hyttebredbåndet i en ruter egnet for bruk i båt og bobil. Merk at ruteren vi selger er stasjonær og laget for å passe til hytter. Skal du bruke Hyttebredbånd i en bobil, båt eller når du er på farten, trenger du en annen ruter enn den vi tilbyr. Vi kommer til å tilby slike rutere i framtiden. Intill den tid kan du finne mobilt bredbåndsrutere til ditt bruk, hos de fleste elektronikkforhandlere.

Har du en mobiltbredbåndsruter fra før, kan du fortsatt bruke den.

 

Du kan også kjøpe en ny ruter fra oss. Pris: 1599,-

Kjøp av ruter fra oss krever selvfølgelig ingen binding.

Oppsett for alle våre rutere finner du her: Oppsett for mobilt bredbåndsruter →

Man og kvinne snakker i telefon med headsett på hodet på en kundeservice avdeling

Noe du lurer på?

Kontakt oss gjerne

Vi er her for å hjelpe deg hvis det skulle være noe. Du kan nå oss mellom klokken 09:00 og 17:00 mandag til fredag.

Telefon: 915 02 445

E-post: kundeservice@chilimobil.no

Du kan også finne svar på mange spørsmål under våre hjelpsider →

Man og kvinne snakker i telefon med headsett på hodet på en kundeservice avdeling

Noe du lurer på?

Kontakt oss gjerne

Vi er her for å hjelpe deg hvis det skulle være noe. Du kan nå oss mellom klokken 09:00 og 17:00 mandag til fredag.

Telefon: 915 02 445

E-post: kundeservice@chilimobil.no

Du kan også finne svar på mange spørsmål under våre hjelpsider →

Ikon 10 ÅR Jubileum

Om oss i Chilimobil

Hemmeligheten bak billige mobilabonnement siden 2011.

Chilimobil har jobbet for lave mobilpriser siden 2011. Vi har hatt som mål fra dag én å utfordre alle andre teleselskaper på pris.

Vi er mest kjent for å være det første norske selskapet som lanserte Fri Data. Vi er også veldig stolt over å være det første mobilselskapet i Norden som tilbyr en hel-digital eSIM-løsning til mobiltelefoner.