Data Rollover og datapakker - Kontantkort

 

Data Rollover

I alle våre mobilabonnement (med unntak av Chili Fri Data) er Data Rollover inkludert. Dette innebærer at data du ikke har brukt fra tidligere måned blir overført til neste måned. Du kan spare opp så lenge du ønsker uten at Data Rollover forsvinner.

 

Du kan ta med deg like mye data som er inkludert i abonnementet. Det betyr at om du har 15 GB datapakke inkludert i abonnementet ditt, kan du ta med 15 GB data rollover, slik at du har 30 GB datakvote neste måned. Har du 6 GB-abonnementet er 6 GB det meste som kan overføres til neste måned slik at du totalt har 12 GB, også videre.

 

 

Kjøp ekstra data

Når du nærmer deg maks dataforbruk for ditt månedsabonnement + rollover, blir hastigheten redusert til 64kbits/s. Om du ønsker full hastighet igjen, kan du enten oppgradere abonnementet ditt på Min Side eller kjøpe ekstra datapakke.

Vi tilbyr følgende datapakker:

Ekstra datapakke varer i 30 dager fra kjøps dato.

Du kan også bestille ekstra datapakker ved å sende SMS med kodeord 1GB, 3GB eller 5GB til 1989.

For å sjekke ditt dataforbruk, logg deg på Min Side eller send SMS med kodeord KVOTE til 1989. Det er ikke mulig å angre/få kreditering for et gjennomført kjøp av datapakke til abonnement.

 

 

Fri Data

For de som har Chili Fri Data, er det en hastighetsjustering til 3 Mbit/s etter forbruk på 5 GB per dag. Dette nullstilles ved midnatt. Dersom du ønsker full fart umiddelbart og i 1 time, 4 timer eller ut dagen, kan du sende en SMS med SB1/SB4/SBB til 27222 (kr 19,-/69,-/119,-).