Les mer om sammenligningen

Slik sammenlignes mobilabonnement-prisene.

Data og priser er hentet fra Tek.no sin sammenligningstjenste. Her sammenlignes ordinære abonnement. Alle prisene som vises har Fri Tale/SMS/MMS og EU inkludert, hvor hvert selskap har egne priser for å ringe fra Norge til EU/utlandet. Noen ganger har mobilselskapet andre datapakker enn dem som kan sammenlignes direkte, i slike tilfeller er et estimat regnet ut basert på operatøren sine pakker. Trykk eller hovre over (i)-ikonet for å se hvordan estimaet er regnet ut og for å se mer informasjon om produktet.

 

Fri data / Next / Ubegrenset data / Full data

For Ubegrenset data / Next / Full Data, produktet vi kaller Fri data, har forskjellige mobilselskap forskjellige hastigheter opp til 100 GB. Man velger en hastighet og den hastigheten har man opp til 100 GB. Etter 100 GB reduseres hastigheten til 3 mbit/s. Dette er likt hos alle selskap. For å se hastigheten den valge operatøren har for abonnementet som framstilles, trykk eller hovre over (i)-ikonet.

 

Et selskap kan ha mange avtaler

Sammenligningen er basert på «ordinære abonnement», dette er de «vanlige» abonnementene som ikke krever et hvis antall personer, familie, alder eller annet. Noen selskap har egne ung-, barn-, under x antall år-, over x antall år-, bedrift-, sammle flere-, verve- og familie-abonnement for å nevne noen «egne prisplaner». «Egne prisplaner» gir oftest en fordel. Det kan være egne, billigere priser. En slik avtale kan også inkludere andre fordeler.

 

Vi sammenligner prisene i samme tidsperiode

Datoen for når sammnenligningen er gjort er lik mellom alle leverandørene.