En kvinne ligger behagelig på ryggen i en seng med hodet på en pute. Hun smiler og ser på en smarttelefon hun holder i hånden. Kvinnen har oransje ørepropper, og rommet er opplyst i en varm oransje fargetone, noe som skaper en avslappet og koselig atmosfære. Den rolige scenen antyder at hun lytter til en lydbok eller nyter multimedia-innhold på sin enhet.
Storytel - ikon

Storytel hos Chilimobil

Prøv Storytel Basic 1 måned gratis. Deretter 139,-/mnd. Ingen binding. Tilbudet gjelder nye Storytel-brukere.

Bestill på Min Side

Eller bestill under "Handle" i Chilimobil-appen

Reklamebilde for Storytel med tekst som annonserer "Prøv Storytel 1 måned gratis som kunde av Chilimobil". Bildet viser en kvinne som ligger på ryggen i en seng, hun smiler og ser på sin smarttelefon. Hun har oransje ørepropper i ørene, og bakgrunnen er dempet med mørke oransje toner som gir en koselig atmosfære. Storytels logo er synlig i øvre venstre hjørne, og det er en klar assosiasjon mellom lytting til lydbøker og avslapping.

Storytel Basic

Tjenesten inkluderer blant annet:
· 20 timers lytting per måned.
· Over 500 000 lydbøker og e-bøker.
· Lytt og les offline.
· Kids Mode. Enkelt avgrense innhold til barn.
· Ingen bindingstid. Si opp når du vil.

Les mer om tjenestene våre

Det er ingen binding
+

Prøv Storytel Basic 1 måned gratis. Deretter 139,-/mnd. Det er ingen binding, du kan også avslutte før gratis perioden er over og da ikke betale noen ting.

Velg å betal sammen med mobilabonnementet etter gratis perioden
+

Etter gratisperioden, hvis du velger å beholde Storytel, så legges det til på din månedlige faktura, sammen med mobilabonnementet fra oss.

Mister jeg rabatten hvis jeg bytter vekk fra Chilimobil?
+

Rabatten følger mobilabonnementet ditt. Hvis du bytter til et annet mobilselskap, så vil rabatten forsvinne og vi legger inn en avbestilling av tjenesten. Hvis du fortsatt ønsker å bruke tjenesten og du har flyttet vekk fra oss, så må du bestille pakken på nytt direkte hos Storytel.

Storytel Basic
Storytel 1 måned gratis

Prøv nå Storytel Basic 1 måned gratis. Deretter 139,-/mnd. Ingen binding. Åpne døren til et enormt univers med lydbøker og fortellinger! Oppdag spennende krim, engasjerende romaner og lærerike biografier. Storytel har lydbøker for alle, i alle sjangre. Appen er enkel å navigere, og har mange nyttige funksjoner. Over 500 000 spennende og underholdende lyd- og e-bøker. Avslutt når du vil.

<h2><strong>Storytel Basic</strong><br />
Storytel 1 måned gratis</h2>
<p>Prøv nå Storytel Basic 1 måned gratis. Deretter 139,-/mnd. Ingen binding. Åpne døren til et enormt univers med lydbøker og fortellinger! Oppdag spennende krim, engasjerende romaner og lærerike biografier. Storytel har lydbøker for alle, i alle sjangre. Appen er enkel å navigere, og har mange nyttige funksjoner. Over 500 000 spennende og underholdende lyd- og e-bøker. Avslutt når du vil.</p>