Dekning

Med Chilimobil får du garantert full tilgang til Telias suverene mobilnett. Du kan bruke mobilnett-teknologi hele veien opp til 5G.

Dekningskart

Under finner du en oversikt over Telias mobilnett i Norge. Dekningskartet gir en indikasjon på hvor det er sannsynlig at man kan ringe og surfe. Dekningen er basert på teoretiske beregninger. Dekningen og hastigheten som oppleves, kan variere fra det som indikeres på kartet.

Under nettverksstatus kan du se hvis det er problemet med sendere i et hvis område. Skriv gjerne inn adresse din for å få full oversikt.

🙋 Problemer med dekningen? Dette kan hjelpe: Skru din mobil av og på – dette hjelper ofte. Sjekk gjerne om mobilen din har de riktige innstillingene. Mobilhjelp

Generell informasjon om dekning og dekningskartet
+

Dekningskartet er kun veiledende og vil ikke være en garanti for at det er dekning. Dekningskartet gir allikevel en indikasjon på hvor det er sannsynlig at man kan ringe og surfe. Dekningen som er presentert er basert på teoretiske beregninger, og dekningen og hastigheten som oppleves kan variere fra det som vises på kartet.

Dekningen kan variere som følge av antall personer som ringer og surfer samtidig i det aktuelle området. Muligheten til å ringe og/eller surfe innendørs påvirkes i stor grad av hvilke materialer vegger, vinduer og dører er laget av, samt hvor i bygningen man befinner seg.

Type mobiltelefon, nettbrett, modem eller ruter man bruker vil også ha betydning for hvordan dekningen og hastigheten oppleves. Det er mulig å forbedre dekningen ved å bruke en ekstern antenne. I enkelte tilfeller hjelper det også å la mobiltelefonen ligge fritt, i stedet for å holde den i hånden eller la den ligge i lommen eller vesken.

OBS! Uautorisert bruk av aktive signalforsterkere (repeatere) er ikke tillatt (jf. Ekomloven § 6-2 første ledd).