Mann står i par og peker på produkt
mann står i par og peker på produkt

Chili Fri Data

Fri Data – mobilabonnementet som gjør at du aldri går tom for data, du kan surfe og surfe, uten å tenke på datapakker eller overforbruk på mobilen din. Du har fri tale, SMS, MMS og ubegrenset data.

Billigste mobilabonnement Din Side

For Fri Data Standard

Beste mobilabonnement tek.no

For Fri Data Max

banner

349,-/mnd

  • Ubegrenset data
  • Egne 33 GB i EU/EØS
  • 10 mbit/s hastighet

398,-/mnd

  • Ubegrenset data
  • Egne 33 GB i EU/EØS
  • Mulighet for ekstra SIM

Egne priser gjelder fra Norge til EU/EØS. Det er også egne priser for bruk i land utenfor EU/EØS, for fly, ferge og satellitt, og til spesialnumre. Hastighet varierer fra område til område og andre forhold. Mer om hastighet og dekning. For Fri Data: Etter 100 GB per mnd, settes hastigheten ned til 3 mbit/s. For Fri Data Max: Hastighet opp til 200 Mbit/s.

Med Fri Data Max har du muligheten til å legge til ett ekstra Data-SIM og/eller ett ekstra Tvilling-SIM-kort til andre enheter. Ekstra SIM-kort er ikke tilgjengelig på Fri Data Standard.

Data-SIM pris

Oppstart: 99,- Per mnd: 59,-

 

Tvilling-SIM pris

Oppstart: 99,- Per mnd: 59,-

Fri tale, SMS, MMS og data

Ubegrenset data

Ingen bindingstid

33 GB i EU

Full Telia dekning

Hvordan fungerer Fri Data?

Hver måned kan du bruke 100 GB mobildata til din valgte hastighet. Fri Data passer perfekt for deg som bruker mye mobildata på din mobiltelefon. Dersom du bruker mer enn 100 GB data før måneden er over, vil du fremdeles kunne surfe på mobilen med 3 Mbit/s, uten å pådra deg mer kostnader ved kjøp av datapakker. Hvis du bruker så mye data at hastigheten reduseres til 3 Mbit/s, kan du fremdeles surfe relativt normalt på din mobiltelefon.

For å sammenligne har et ordinært pakke-abonnement med 10 GB i måneden en pris på 249,- per mnd, og 20 GB en pris på 299,- per mnd. Fri Data gir deg virkelig FRIHET.

 

Hastighet varierer fra område til område og andre forhold. Mer om hastighet og dekning.

Det kan du! Hos oss i Chilimobil har du ubegrenset data. Du kan bruke så mye data du orker. Hvis du bruker mer enn 100 GB/mnd med Fri Data, settes hastigheten ned til 3 Mbit/s. Du kan fortsatt bruke så mye data du ønsker uten å tenke på ekstra datapakker eller ekstra kostnader.

Når du reiser til EU/EØS-land, har du egne 33 GB å bruke. Du har også gratis tale, SMS og MMS. Du kan ringe til andre EU/EØS-land gratis og hjem igjen til Norge, uten ekstra kostnader.

Egne priser gjelder fra Norge til EU/EØS. Det er også egne priser for bruk i land utenfor EU/EØS, for fly, ferge og satellitt, og til spesialnumre.

Etter 33 GB: Utover inkludert datamengde koster data i EU 31,1 kr per GB (0,031 kr per MB).

Bestilling på 1 - 2 - 3

1. Leveringsbil ikon

Bestiller du før kl 13:45 blir ditt SIM-kort sendt allerede i dag.

2. Bytte mobilselskap ikon

Vi sender flyttemelding til ditt gamle selskap. Du slipper å si i fra selv!

3. Sett inn SIM-kort ikon

Dato for aktivering og tidspunkt for bytte av SIM-kort får du på SMS fra oss.

Det er faktisk så enkelt!

Er det helg sender vi ditt SIM-kort påfølgende mandag.