Fri Data til 398,-/mnd - banner
Fri data banner - jente sitter inne og ser på sin mobiltelefon

Chili Fri Data

Fri Data – mobilabonnementet som gjør at du aldri går tom for data, du kan surfe og surfe, uten å tenke på datapakker eller overforbruk på mobilen din. Du har fri tale, SMS, MMS og ubegrenset data.

Beste abonnement sommer 2021 Tek.no
Billigste mobilabonnement Din Side

398,-/mnd

  • Ubegrenset data
  • Egne 27 GB i EU/EØS
  • Ubegrenset fart opp til 100 GB/mnd

Egne priser gjelder fra Norge til EU/EØS. Det er også egne priser for bruk i land utenfor EU/EØS, for fly, ferge og satellitt, og til spesialnumre. Hastigheten reduseres til 3 Mbit/s etter 100 GB/mnd. Hastighet varierer fra område til område og andre forhold. Mer om hastighet og dekning.

Fri tale, SMS, MMS og data

Ubegrenset data

Ingen bindingstid

Mulighet for Tvilling- og Data-SIM

Full Telia dekning

" Tegn

Du får en kvote på 100 GB i løpet av en måned der bruk utover det fartsbegrenses til 3 Mbps – fortsatt nok til å strømme HD-video fra Netflix ifølge våre beregninger. Og da rett og slett en klokkeklar førsteplass...

Din Side – Oktober 2020

Hvordan fungerer Fri Data?

Hver måned får du ubegrenset fart på hele 100 GB mobildata. Fri Data passer perfekt for deg bruker mye mobildata på din mobiltelefon. Dersom du bruker mer enn 100 GB data før måneden er over, vil du fremdeles kunne surfe på mobilen med 3 Mbit/s, uten å pådra deg mer kostnader ved kjøp av datapakker. Hvis du bruker så mye data at hastigheten reduseres til 3 Mbit/s, kan du fremdeles surfe relativt normalt på din mobiltelefon.

For å sammenligne har et ordinært pakke-abonnement med 5 GB i måneden en pris på 249,- per mnd, og 15 GB en pris på 299,- per mnd. Fri Data gir deg virkelig FRIHET.

Hastighet varierer fra område til område og andre forhold. Mer om hastighet og dekning.

Det kan du! Hos oss i Chilimobil har du ubegrenset data. Du kan bruke så mye data du orker. Hvis du bruker mer enn 100 GB/mnd med Fri Data, settes hastigheten ned til 3 Mbit/s. Du kan fortsatt bruke så mye data du ønsker uten å tenke på ekstra datapakker eller ekstra kostnader.

Når du reiser til EU/EØS-land, har du egne 27 GB å bruke. Du har også gratis tale, SMS og MMS. Du kan ringe til andre EU/EØS-land gratis og hjem igjen til Norge, uten ekstra kostnader.

Egne priser gjelder fra Norge til EU/EØS. Det er også egne priser for bruk i land utenfor EU/EØS, for fly, ferge og satellitt, og til spesialnumre.

Etter 27 GB: Utover inkludert datamengde koster data i EU 42,3 kr per GB (0,0423 kr per MB).

Bestilling på 1 - 2 - 3

1. Leveringsbil ikon

Bestiller du før kl 13:45 blir ditt SIM-kort sendt allerede i dag.

2. Bytte mobilselskap ikon

Vi sender flyttemelding til ditt gamle selskap. Du slipper å si i fra selv!

3. Sett inn SIM-kort ikon

Dato for aktivering og tidspunkt for bytte av SIM-kort får du på SMS fra oss.

Det er faktisk så enkelt!

Er det helg sender vi ditt SIM-kort påfølgende mandag.