Mobilabonnement

Over 10 år med billige mobilabonnement

Vi jobber for lave mobilpriser og det har vi gjort helt siden 2011. Vi har hatt som mål fra dag én å utfordre alle andre teleselskaper på pris, samtidig som vi presser ned prisene i markedet.

Med nytt mobilnummer kan du som Chilimobil-kunde være på nett i løpet av 10 minutter! Vi i Chilimobil er stolte av å være den første mobiloperatøren i Norden som lanserer en heldigital eSIM-løsning.

Først i Norge

Fri data fra Chilimobil

Vi er mest kjent for å være det første norske selskapet som lanserte Fri data. 24. mai 2018 duket vi av for et helt nytt mobilabonnement hvor man kan bruke så mye data man ønsker. Prisene i mobilmarkedet har aldri vært de samme siden.

<h3>Først i Norge</h3>
<h2>Fri data fra Chilimobil</h2>
<p>Vi er mest kjent for å være det første norske selskapet som lanserte <a href="/mobilabonnement/fri-data/"><strong>Fri data</strong></a>. 24. mai 2018 duket vi av for et helt nytt mobilabonnement hvor man kan bruke så mye data man ønsker. Prisene i mobilmarkedet har aldri vært de samme siden.</p>

Først i Norden

Heldigital eSIM-løsning

Med nytt mobilnummer kan du som Chilimobil-kunde være på nett i løpet av 10 minutter! Vi i Chilimobil er stolte av å være den første mobiloperatøren i Norden som lanserer en heldigital eSIM-løsning for mobiler.

<h2>Først i Norden</h2>
<h3>Heldigital eSIM-løsning</h3>
<p>Med nytt mobilnummer kan du som Chilimobil-kunde være på nett i løpet av 10 minutter! Vi i Chilimobil er stolte av å være den første mobiloperatøren i Norden som lanserer en heldigital <a href="/esim/">eSIM</a>-løsning for mobiler.</p>

Siden 2011 har vi gitt

Billige mobilabonnement!

Vi i Chilimobil presser alltid ned prisene. Vi fortsetter å utfordre de etablerte mobilselskapene. Hos oss trenger du ikke å samle flere personer for å få best mulig pris, det er billig for alle, om du er en eller om dere er fler.

<h3>Siden 2011 har vi gitt</h3>
<h2>Billige mobilabonnement!</h2>
<p>Vi i Chilimobil presser alltid ned prisene. Vi fortsetter å utfordre de etablerte mobilselskapene. Hos oss trenger du ikke å samle flere personer for å få best mulig pris, det er billig for alle, om du er en eller om dere er fler.</p>

Norskeid og -stiftet

Chilimobil ledes av

Daglig leder Lars Ryen Mill. Lars er en av grunnleggerne av Chilimobil AS. Siden 2011 har Mill vært sentral for å styre bedriften fram til det selskapet du kjenner i dag.

Styret består av: Jan Edvard Thygesen, Egil Skibenes, Lars Ryen Mill, Arve Johansen og Harald Skibenes.

<h3>Norskeid og -stiftet</h3>
<h2>Chilimobil ledes av</h2>
<p>Daglig leder Lars Ryen Mill. Lars er en av grunnleggerne av Chilimobil AS. Siden 2011 har Mill vært sentral for å styre bedriften fram til det selskapet du kjenner i dag.</p>
<p><strong>Styret består av</strong>: Jan Edvard Thygesen, Egil Skibenes, Lars Ryen Mill, Arve Johansen og Harald Skibenes.</p>

Kontor

Hovedkontor | Moss

Hovedkontor | Moss

Bernt Ankers Gate 17

1534 Moss

Avdeling | Bergen

Avdeling | Bergen

St. Jakobs plass 9

5008 Bergen

Vår historie

2020

26. februar. 2020

Først i Norden med heldigital eSIM-løsning

Med nytt mobilnummer kan du som Chilimobil-kunde være på nett i løpet av 10 minutter! Vi i Chilimobil er stolte av å være den første mobiloperatøren i Norden som lanserer en heldigital eSIM-løsning.

 

Om du skal flytte mobilnummeret ditt til Chilimobil, slipper du å vente en uke på å motta SIM-kortet i posten. Med Chilimobil eSIM tar dette kun to dager.

 

Dersom du mister mobilen og skal på nett igjen, kan du få eSIM som erstatnings-SIM og være på nett i løpet av minutter, uansett hvor du befinner seg.

 

Vi ønsker at det skal være lettere og enklere å både bli kunde – og være kunde hos oss.

 

Vi samarbeider med Vipps og er først til å bruke Vipps Logg inn for å øke sikkerheten ved bestillinger.

 

Les artikkelen om Chilimobil eSIM-lanseringen på Tek.no

1. februar. 2020

6 GB blir til 7 GB – Du beholder prisen!

Fra og med 01. februar 2020 får du 1 GB mer i abonnementet ditt. Prisen er selvfølgelig den samme.

2019

18. desember. 2019

Alle mobilabonnement-kunder får 2 måneder gratis med TV 2 Play

Julegave! Som Chilimobil-kunde får du nå 2 måneder gratis med TV 2 Play Sport, film og serier (verdi 358,-). Hvorfor? Fordi det er jul!