Bestill
Mobilabonnement

Bedriftsabonnement

Chilimobil har bedriftsabonnement for deg som vil ha det enkelt, trygt og billig. Alle våre abonnementer til bedrift inkluderer fri tale, SMS og MMS, så velg abonnement ut fra databehovet ditt!

Som første mobiloperatør i Norge har vi i Chilimobil lansert fri data! Fri tale, SMS, MMS og databruk er inkludert i mobilabonnementet. I EU/EØS inkluderer vi 41 GB hver måned. Alt dette til kun kr 499,-

Bedriftsabonnement

Priser er oppgitt eks. mva
Fri tale, SMS og MMS
Data Rollover
Ingen bindingstid
Mest mobildata for pengene
Full Telia dekning
nyhet
3 GB
Bedrift
169,-
/mnd
nyhet
12 GB
Bedrift
259,-
/mnd
nyhet
30 GB
Bedrift
379,-
/mnd
nyhet
Fri data
Bedrift

Ubegrenset data – 250 Mbit/s

499,-
/mnd

Egne priser gjelder fra Norge til EU/EØS. Det er også egne priser for bruk i land utenfor EU/EØS, for fly, ferge og satellitt, og til spesialnumre. Hastighet varierer fra område til område og andre forhold. Mer om hastighet og dekning. *For Fri Data: 250 Mbit/s hastighet opp til 100 GB, etter 100 GB settes hastigheten ned til 3 mbit/s ut måneden. Egne 41 GB i EU/EØS.

Bestilling på 1 - 2 - 3

1
1. Leveringsbil ikon
Bestiller du før kl 13:45 blir ditt SIM-kort sendt allerede i dag.
2
2. Bytte mobilselskap ikon
Vi sender flyttemelding til ditt gamle selskap. Du slipper å si ifra selv!
3
3. Sett inn SIM-kort ikon
Dato for aktivering og tidspunkt for bytte av SIM-kort får du på SMS fra oss.
*Er det helg sender vi ditt SIM-kort påfølgende mandag

Les mer om tjenestene våre

Bedriftsabonnement for alle behov
+

Chilimobil har abonnement for deg som vil ha det enkelt, trygt og billig. Alle våre abonnement inkluderer fri tale, SMS og MMS, så velg abonnement ut fra databehovet ditt! Våre bedriftsabonnement blir løpende evaluert, både når det gjelder datamengde og pris – for at vi alltid skal være konkurransedyktige. Du skal føle deg trygg på at din bedrift får det absolutt beste produktet på markedet hos Chilimobil. Vi gir deg garantert full Telia-dekning.

Ingen binding
+

Det er ingen bindingstid på Chilimobils bedriftsabonnement. Du kan også endre mobilabonnementet ditt etter behov.

Data Rollover
+

I alle våre abonnement (med unntak av Chili Fri Data Bedrift) er Data Rollover inkludert. Dette innebærer at data som ikke er brukt blir overført til neste måned. Merk at maksimalt overført datamengde er det som er inkludert i abonnementet. Har du for eksempel 20 GB-abonnementet er 20 GB det maksimale som kan overføres til neste måned, og om du har 7 GB-abonnementet er 7 GB det maksimale som kan overføres til neste måned.

4G Tale og WiFi Tale
+

Vi tilbyr 4G Tale (5G tale) til alle Chilimobils kunder! 4G Tale er også kjent som VoLTE, og gir deg raskere oppkoblingstid, bedre lydkvalitet og bedre dekning for tale både inne og ute. I tillegg kan du med god fart surfe på mobilen din mens du snakker! Så lenge du har en mobil som støtter 4G Tale, kan du ta dette i bruk.