Bedriftsabonnement

Chilimobil har bedriftsabonnement for deg som vil ha det enkelt, trygt og billig. Alle våre abonnementer til bedrift inkluderer fri tale, SMS og MMS, så velg abonnement ut fra databehovet ditt!

Fri tale, SMS og MMS

Data Rollover

Ingen bindingstid

Mest mobildata for pengene

Full Telia dekning

Chili Fri Data Bedrift

Som første mobiloperatør i Norge har vi i Chilimobil lansert fri data! Fri tale, SMS, MMS og databruk er inkludert i mobilabonnementet. I EU/EØS inkluderer vi 45 GB hver måned. Alt dette til kun kr 499,-!

Alle priser er eks. mva.

banner

169,-/mnd

Bedrift

banner

259,-/mnd

Bedrift

banner

379,-/mnd

Bedrift

banner

499,-/mnd

Bedrift

  • Ubegrenset data
  • Egne 45 GB i EU/EØS

Egne priser gjelder fra Norge til EU/EØS. Det er også egne priser for bruk i land utenfor EU/EØS, for fly, ferge og satellitt, og til spesialnumre. Hastighet varierer fra område til område og andre forhold. Mer om hastighet og dekning. *For Fri Data: 200 Mbit/s hastighet opp til 100 GB, etter 100 GB settes hastigheten ned til 3 mbit/s ut måneden.

Bedriftsabonnement for alle behov

Chilimobil har abonnement for deg som vil ha det enkelt, trygt og billig. Alle våre abonnement inkluderer fri tale, SMS og MMS, så velg abonnement ut fra databehovet ditt! Våre bedriftsabonnement blir løpende evaluert, både når det gjelder datamengde og pris – for at vi alltid skal være konkurransedyktige. Du skal føle deg trygg på at din bedrift får det absolutt beste produktet på markedet hos Chilimobil. Vi gir deg garantert full Telia-dekning.

Ingen bindingstid

Det er ingen bindingstid på Chilimobils bedriftsabonnement. Du kan også endre mobilabonnementet ditt etter behov.

Data Rollover

I alle våre abonnement (med unntak av Chili Fri Data Bedrift) er Data Rollover inkludert. Dette innebærer at data som ikke er brukt blir overført til neste måned. Merk at maksimalt overført datamengde er det som er inkludert i abonnementet. Har du for eksempel 20 GB-abonnementet er 20 GB det maksimale som kan overføres til neste måned, og om du har 7 GB-abonnementet er 7 GB det maksimale som kan overføres til neste måned.

4G Tale og WiFi Tale

Vi tilbyr 4G Tale (5G tale) til alle Chilimobils kunder! 4G Tale er også kjent som VoLTE, og gir deg raskere oppkoblingstid, bedre lydkvalitet og bedre dekning for tale både inne og ute. I tillegg kan du med god fart surfe på mobilen din mens du snakker! Så lenge du har en mobil som støtter 4G Tale, kan du ta dette i bruk.