Bestill eSIM for smartklokke, iPad og andre enheter

eSIM er et SIM-kort som er innebygget i smartklokken, nettbrettet eller mobiltelefonen dinFor å bytte til eSIM laster du ned et nytt digitalt SIM over nettet, i stedet for å få tilsendt et vanlig SIM-kort som du setter inn i enheten din. eSIM for smartklokker og nettbrett settes opp som Tvilling-SIM eller Data-SIM til ditt hovedabonnement. Du kan bruke mobildata, motta samtaler, ringe ut, i tillegg til å motta og sende SMS fra din enhet. OBS! Du må ha en enhet som støtter dette.

Med eSIM slipper du å vente en uke på SIM-kortet i posten, og kan være på nett i løpet av minutter på din enhet.

Vi er også stolt over å være det første mobilselskapet i Norge som tilbyr en hel-digital eSIM-løsning til mobiltelefoner.

Etablering:

99,-

Pris per mnd:

39,-

Bestill på Min Side

Logg inn på Min Side

→ Gå til “Mitt abonnement”

→ Velg Tvilling-SIM eller Data-SIM

→ Velg eSIM

Gjelder alle våre mobilabonnement

Mange enheter støtter allerede eSIM og flere er på vei. Her er en liste over enheter som du kan bruke “eSIM Tvilling” eller “eSIM Data” på, fra Chilimobil:

Nettbrett

Apple iPad (2019), Apple iPad (2020), Apple iPad Air (2019), Apple iPad Mini (2019), Apple iPad Pro 11 (2018), Apple iPad Pro 11 (2020), Apple iPad Pro 12.9 (2018), Apple iPad Pro 12.9 (2020)

Smart-klokker

Samsung Galaxy Watch, Samsung Galaxy Watch Active 2, Samsung Galaxy Watch 3, Huawei Watch 2, Ticwatch Pro

Oppdatert 30. september 2020

Har du en enhet som ikke er på listen?

Dessverre støttes ikke Apple Watch enda.

For andre enheter:

Alle enheter på denne listen er testet av oss og våre samarbeidspartnere. Vi tester nye enheter med eSIM så raskt som mulig. Har du en et nettbrett eller en smartklokke med eSIM som ikke er på denne listen, skal enheten fortsatt kunne bruke eSIM, dersom den er i henhold til standarden for eSIM. Dersom den ikke er listet, kan det være at den er vanskelig å sette opp, er ganske ny, eller ikke er utbredt i Norge og dermed ikke er testet.

Etter du har bestilt ditt eSIM fra kundeservice, mottar du en e-post fra oss.

I e-posten finner du en QR-kode som ser veldig lik ut som denne:

QR-kode til chilimobil.no

Har enheten som skal ha eSIM et kamera?

Åpne kamera-appen på enheten og pek den mot QR-koden i e-posten fra oss. En notifikasjon dukker opp, trykk på den og følg instruksene. Du er på nett på et par minutter!

For smartklokker, nettbrett og andre enheter uten kamera.

Det følger med en app til enheten du har kjøpt. Åpne appen på din mobil og pek mobilen mot QR-koden i e-posten fra oss. Følg instruksene i appen så er du på nett innen få minutter.

Apple krever en lang og tidkrevende integrasjon for at en provider skal kunne tilby eSIM til akkurat Apple Watch. Grunnet dette er det fortsatt en stund til vi kan tilby dette.

Vi håper å kunne bli en tilbyder i løpet av 2021.