Egne priser gjelder fra Norge til EU/EØS. Det er også egne priser for bruk i land utenfor EU/EØS, for fly, ferge og satellitt, og til spesialnumre.

Les mer om tjenestene våre

Datapakker til Chili Kontant
+

For å bestille datapakker, bruk MinChili-appen, eller logg inn på Min Side og velg «Kjøp datapakke».

Du kan også bestille ved å sende en SMS med kodeord: 1GB, 3GB, 6GB eller 10GB til 27222.

Datapakkene har en varighet på 30 dager fra kjøpsdag. Roaming i EU/EØS er inkludert. Dersom du ønsker å aktivere flere datapakker på én måned er det mulig, siste ekstra datapakke definerer 30 dagers varighet på alle datapakkene. Når gjenværende data er kommet under 200 MB mottar du et SMS-varsel fra oss. Det er ikke mulig å angre/få kreditering for et gjennomført kjøp av datapakke til kontantkort.

I alle våre datapakker for kontantkort er det mulig å ta med ubrukt data til neste datapakke, hvis den neste datapakken kjøpes før din første datapakke utløper (30 dager).

Dersom du ikke har kjøpt datapakke, gjelder en maksimalpris på kr 15 pr dag for 300 MB. Dersom du har kjøpt datapakke og brukt den opp, går du tilbake til maksimalt kr 15 per dag for 300 MB.

For å sjekke ditt dataforbruk, bruk MinChili-appen eller logg deg på Min Side. Du kan også sende SMS med kodeord SALDO til 27222.

Billig i Norge. Billig til utlandet!
+

Med kontantkort fra Chilimobil ringer du fra 69 øre per minutt i Norge. Hastigheten på data er opp til 3 Mbit/s med kontantkort (gjelder ikke ved kjøp av datapakker).

Du kan ringe til mer enn 230 land.

Se priser for å ringe og sende SMS/MMS fra Norge til utlandet

Her finner du også de andre prisene for kontantkort ved bruk i utlandet, og mer informasjon om EU/EØS.

Full Telia-dekning
+

I samarbeid med Telia leverer vi suveren 4G og 5G-dekning. Som Chilimobil kunde får du alltid tilgang til 4G, 5G og landets best mulige dekning.

MinChili-appen

Med MinChili-appen får du full kontroll over forbruket ditt. Du
kan også sette en grense for hvor mye data du ønsker å bruke på
ditt Hyttebredbånd. Sett grensen til 25, 100, 200 eller 300 GB.

Last ned her

app-storeapp-store
chiliappen

Spørsmål og hjelp

Betal med Vipps
+

Du kan enkelt betale med Vipps for å fylle på ditt Kontantkort. Etter du har valgt hvilket nummer og hvilken sum du ønsker å fylle på, trykker du «videre til betaling». Velg Vipps og skriv inn nummeret som tilhører Vipps-kontoen du ønsker å bruke. Betal så i Vipps-appen på mobilen din.

Nummeret som tilhører Vipps-kontoen kan være forskjellig fra Kontantkort-nummeret du har hos oss. Det trenger ikke å være samme nummer.

Sikker betaling med kort
+

Vi bruker DIBS av Nets for å tilby de sikreste behandlingsmetodene. Nets er også selskapet bak BankID, BankID på mobil, eFaktura og AvtaleGiro.

Du kan enkelt fylle på ditt Kontantkort ved bruk av Visa eller MasterCard. Etter du har valgt hvilket nummer og hvilken sum du ønsker å fylle på, trykker du «videre til betaling». Legg inn kortet du ønsker å bruke. Du kan også velge å huske ditt kort for raske påfylling neste gang.

Kort betaling må også godkjennes med BankID.

Ladekode i butikk - lagt ned
+

Fra 31.03.2021 er det ikke lengre mulig å kjøpe ladkode i butikk. All lading må gjøres med kort eller Vipps via nettsiden eller MinChili-appen.

Saldo
+

Du kan alltid se din saldo i MinChili-appen eller ved å logge inn på Min Side.

Du kan også sende SMS med kodeord SALDO til 27222. Pris for å sjekke saldo per SMS er den samme som vanlig SMS-pris.