Automatisk datagrense i utlandet
+

Når du er utenfor Norge og EU/EØS vil ikke lengre datapakken din gjelde. Du betaler da for bruk per MB (0,001 GB)

Alle Chilimobil-kunder har en beløpsgrense på 500 kr per måned, for bruk av mobildata utover hva som er inkludert ved opphold i utlandet. Når grensen på 500 kr nås, vil mobildata tilførsel stoppes. Dette gjør vi for at våre kunder ikke skal få store overraskelser på sine fakturaer etter et utenlandsopphold.

Datagrense Utland kan endres via Min Side eller i MinChili-appen.

Grensen for data kan heves til følgende satser: 1000 kr, 3000 kr og 5000 kr. Hever du datagrensen vil denne bli liggende på ditt abonnement frem til du eventuelt kontakter oss for å sette den ned igjen. Den vil ikke automatisk nedjusteres ved månedskiftet.

*Denne grensen gjelder også for mobildata-bruk på fly, skip, satellitt og offshore

Denne grensen gjelder ikke tale, SMS og MMS.

Endre beløpsgrense
Last ned MinChili-appen

Satelitt, båt, ferge og offshore
+

Bruk av mobilnett via satellitt er ikke inkludert i ditt abonnement, selv i Norge. Egne priser gjelder. Reiser du med Danskebåten, Kielfergen, Hurtigruten, eller andre kommersielle fartøy vil de aller fleste av dem tilby mobilnett ombord via Telenor Maritime eller andre satellittoperatører. Det samme gjelder for Telenor Maritime, Tampnet og andre mobilnett på offshore plattformer. For å tilby mobilnett må skipet koble seg til satellitt. Din mobil kan koble seg til denne satellitten. Dette er veldig dyrt og noe vi fraråder sterkt med mindre det er strengt nødvendig.

For å unngå og koble deg til mobilnett ombord må du ta PÅ FLYMODUS på din mobil. Så lenge du er på reise til sjøs vil mobilen din kunne koble seg til forskjellige satellittnett.

Mer om satellitt og priser

 

BankID på mobil i utlandet
+

Utenfor EU/EØS er prisen den samme som SMS-pris i det landet man befinner seg. Hver innlogging ved bruk av BankID på mobil skaper 2-4 SMS fra din mobil. Du betaler for hver SMS.

Pris 0,- i EU/EØS
Spesialnummer
+

Priser for å ringe til lokale spesialnumre i utlandet, vil kunne bli dyrere når et norsk nummer brukes. Prisene som oppgis lokalt i landet du befinner deg i, vil i de fleste tilfeller ikke være riktig. Ofte vil prisen være høyere.

Pris for norske spesialnumre vil være denne samme fra utlandet.

Merk at selv om abonnementet ditt har sperre for spesialnummer, vil du fortsatt kunne ringe spesialnumre i utlandet.