Chilistrøm fra Kraftriket

Vi har inngått et samarbeid med Kraftriket for å kunne tilby deg som Chilimobil-kunde, enda bedre priser på strøm. Du får nå Kraftriket sin aller beste strømavtale.

Kraftriket er en nasjonal leverandør av strøm med lokal tilhørighet.

🌶️ +⚡

Spotpris

1,5 øre/kWh

Inkludert elsertifikat

49,-/mnd

Enkelt å bytte

Strømavtale fra Kraftriket med eksklusive priser

Kraftriket anbefaler deg å bestille en spotpris strømavtale. Spotpris er den vanligste strømavtalen i Norge. Spotpris anbefales også av forbrukertilsynet, da det har vist seg å være mest gunstig over tid. Som kunde betaler du for ditt faktiske strømforbruk, time for time. Prisene bestemmes av strømbørsen. (Nord Pool).

Forskjellen på spotpris-avtalene der ute er enkel – det er forskjell på hvor mye påslag selskapet tar (øre ekstra per kwh) og prisen man betaler per måned for å ha avtalen.

Hos Kraftriket får du som Chilimobil-kunde en fastpris på 49,- og spotpris + 1,5 øre per kwh!

Finn strøm⚡på

Handle-siden i appen

Via Handle-siden i MinChili-appen eller på MinSide, finner du nå strøm fra Kraftriket.

Minside skjermbilde
Minside skjermbilde

Finn strøm⚡på

Handle-siden i appen

Via Handle-siden i MinChili-appen eller på MinSide, finner du nå strøm fra Kraftriket.

Kraftriket-appen

Gjør strøm enklere

Med Kraftriket- appen får du full oversikt over strømforbruket ditt, strømprisene, fakturaer og det meste som har med ditt kundeforhold å gjøre. Med Kraftriket -appen får du FULL KONTROLL og du kan ved enkle grep redusere dine strømkostnader.

Kraftirket

En trygg strømleverandør

Kraftriket er en av de første strømselskapene i landet som har blitt sertifisert som et «Trygg Strømhandel» selskap. Ordningen skal sikre kvaliteten i blant annet salg, produktinformasjon og markedsføring av strømavtaler. For deg som kunde betyr det et trygt kundeforhold.

Kvinne sitter med kaffekopp og smiler inn i kamera

Gode

Kundefordeler

Som kunde i Kraftriket får du tilgang til en rekke andre fordeler enn bare strøm. Kraftriket tilbyr blant annet gunstige nedbetalingsavtaler på varmepumper, elsykkel, robotgressklipper og elbillader. I tillegg holder de deg oppdatert om produkter og tjenester via deres nyhetsbrev.

Et nytt

Unikt sammarbeid

– Gjennom dette samarbeidet kan vi på mange måter si at vi gir mer kraft til kundene og hverandre, sier Anders Kvamme, direktør i Kraftriket.

 

– Vi har begge tro på at ved å levere hver vår tjeneste blir produktet og kundeopplevelsen bedre ivaretatt enn om vi skulle levere strøm og mobil fra ett selskap, sier Lars Ryen Mill, administrerende direktør i Chilimobil.

kraftriket og Chilimobil smarbeid.