En smilende kvinne som holder en mobiltelefon med en logo som sier "Chili". Hun har blondt hår, har på seg en lys rosa blazer over en hvit skjorte, og spiser salat fra en klar plastboks. Kvinnen er inne, med en moderne kunstig bakgrunn som inneholder myke blå toner og en abstrakt, mørk form. Atmosfæren er avslappet og moderne.
NordVPN-ikon

NordVPN hos Chilimobil

Prøv NordVPN 2 måned gratis. Deretter 79,-/mnd. Ingen binding.

Bestill på Min Side

Eller bestill under "Handle" i Chilimobil-appen

Hva er et VPN?

Se videoen

Skadevare- beskyttelse

Unngå skadelige nettsteder og beskytt enhetene dine mot skadeprogrammer.

Ultimat sikkerhet

NordVPN beskytter tilkoblingen med neste generasjons kryptering, slik at du kan logge deg inn på kontoene, utføre bankoverføringer og handle på nett uten bekymringer – selv på ubeskyttet wifi.

Ingen båndbreddegrense

Det er ingen fartsgrenser hos oss. Gled deg over full VPN-tilkobling uten forstyrrelser.

Fungerer på alle enheter

NordVPN er kompatibel med alle populære plattformer, inkludert Windows, macOS, Linux, Android og iOS. Dessuten kan du sikre opptil seks enheter med én enkelt konto, inkludert ruter

Les mer om tjenestene våre

Det er ingen binding
+

Du får 2 måneder gratis og kun 79,-/mnd etter det. Det er ingen binding, du kan også avslutte før gratis perioden er over og da ikke betale noen ting.

Velg å betal sammen med mobilabonnementet etter gratis perioden
+

Etter gratisperioden, hvis du velger å beholde NordVPN, så legges det til på din månedlige faktura, sammen med mobilabonnementet fra oss.

Mister jeg rabatten hvis jeg bytter vekk fra Chilimobil?
+

Rabatten følger mobilabonnementet ditt. Hvis du bytter til et annet mobilselskap, så vil rabatten forsvinne og vi legger inn en avbestilling av tjenesten. Hvis du fortsatt ønsker å bruke tjenesten og du har flyttet vekk fra oss, så må du bestille pakken på nytt direkte hos NordVPN.

NordVPN
2 måneder gratis NordVPN

Uanstrengt beskyttelse av privatlivet på nett med NordVPN. Pris 79,- etter gratisperioden (originalt 173,- for versjonen uten binding). Oppretter en kryptert tunnel for opplysningene dine. Skjulet IP-adressen din. Lar deg bruke offentlige wifi-hotspots på en sikker måte.

<h2><strong>NordVPN</strong><br />
2 måneder gratis NordVPN</h2>
<p>Uanstrengt beskyttelse av privatlivet på nett med NordVPN. Pris 79,- etter gratisperioden (originalt 173,- for versjonen uten binding). Oppretter en kryptert tunnel for opplysningene dine. Skjulet IP-adressen din. Lar deg bruke offentlige wifi-hotspots på en sikker måte.</p>