en kvinne og en mann som sitter i et podcast-studio. Kvinnen, som er i forgrunnen og ser inn i kameraet, smiler bredt og peker mot mannen med begge hender. Hun har på seg hodetelefoner og en mørk hettegenser. Mannen, som er delvis ute av fokus og med ryggen til kameraet, sitter foran en mikrofon, lik kvinnen. Studioet har et monokromatisk lilla lys som gir en moderne og kreativ atmosfære. De ser ut til å ha en avslappet og vennlig samtale. Belysningen og fargetonene i bildet er konsistent, og gir en følelse av samhørighet og fokus på dialogen som foregår.
Podimo Ikon

Podimo hos Chilimobil

Du får 2 måneder gratis Podimo Premium som Chilimobil-kunde. Etter gratis perioden betaler du 79,-/mnd. Ingen binding.

Bestill på Min Side

Eller bestill under "Handle" i Chilimobil-appen

  • Ubegrenset lytting til eksklusive podkaster
  • 10 timer lydboklytting i måneden – oppgrader når som helst
  • Støtt dine favorittpodkaster

Et univers av lydunderholdning

Utforsk nytt innhold i et drøss av eksklusive podkaster og tusenvis av lydbøker. De beste samtalene, gåsehudfremkallende true crime, personlige historier og mye mer

Les mer om tjenestene våre

Ingen binding
+

Du får 1 måneder gratis og kun 139,-/mnd etter det. Det er ingen binding, du kan også avslutte før gratis perioden er over og da ikke betale noen ting.

Tilbudet gjelder kun for nye kunder av Podimo
+

Tilbudet med gratisperioden, gjelder kun for nye Podimo-kunder og dessverre ikke for deg som allerede har tjensten fra før.

Velg å betal sammen med mobilabonnementet etter gratis perioden
+

Etter gratisperioden, hvis du velger å beholde Podimo, så legges det til på din månedlige faktura, sammen med mobilabonnementet fra oss.

Mister jeg rabatten hvis jeg bytter vekk fra Chilimobil?
+

Rabatten følger mobilabonnementet ditt. Hvis du bytter til et annet mobilselskap, så vil rabatten forsvinne og vi legger inn en avbestilling av tjenesten. Hvis du fortsatt ønsker å bruke tjenesten og du har flyttet vekk fra oss, så må du bestille pakken på nytt direkte hos Podimo.