Kundeservice - Hjemmekontor - Dame sitter for pc med headsett og snakker i telefon

Vi er åpen – våre tiltak mot korona

Vi følger anbefalinger fra myndighetene for å unngå spredning av korona-viruset. Dette gjelder også vår partner på mobilnett, Telia, og våre andre samarbeidspartnere.

 Chilimobil – 18. mars 2020

Alle jobber hjemmefra

Vi har satt inn tiltak for å opprettholde driften med høy kvalitet, samt hindre smittefare. Vi vil hjelpe dem som trenger det, og sørge for at våre ansatte er trygge. Alle Chilimobils ansatte har nå hjemmekontor. Kundeservice kan fortsatt besvare telefoner og e-post hjemmefra. Det samme gjelder teknisk avdeling og andre avdelinger i selskapet.

Kundeservice

Våre åpningstider er som før: man – fre fra 09:00 til 17:00.

Kundeservice jobber hjemmefra, og du kan fortsatt nå oss som før. Vi har back up for å kunne være operativ, dersom mange ansatte blir syke.

Husk at du alltid kan finne svar på det aller meste på vår nettside under Spørsmål og hjelp →

Telias mobilnett

Telia er en del av en større nordisk organisasjon, som gir en ekstra trygget rundt deres leveranser. Telia har innført egne tiltak for å hindre smitte og for å holde driften oppe på sitt mobilnett.

Telia skriver følgende om sitt mobilnett og tiden framover:

«Vårt fokus nå er å sørge for at nettet skal være mest mulig robust i disse ekstraordinære tider, slik at vi sikrer at hjulene i Norge går rundt. Vi ser en sterk økning i databruk blant våre kunder og vi ønsker derfor ikke å stimulere til ytterligere bruk på nåværende tidspunkt. 

Det viktigste er å ha god kapasitet i nettet, og vi overvåker situasjonen nøye og er klare til å innføre flere tiltak ved behov.»

Nyttig informasjon for deg

Vær observant på svindelforsøk i tiden framover. Nå som mange av oss får flere meldinger og henvendelser fra kommunen, helsedirektoratet og bankene våre, vil svindlere bruke dette til å prøve å få tak i dine personopplysninger. Sjekk alltid avsenderen før du legger igjen dine personopplysninger. Pass på å ikke sende ditt fødselsnummer, bankkontonummer og kredittkortnummer og andre sensitive opplysninger på SMS eller e-post. – Sikkerhet på nettet – Pass på i disse korona-tider →

Array
(
  [post_type] => Array
    (
      [0] => 
    )

  [numberposts] => 3
  [category] => Array
    (
      [0] => 2
    )

  [nopaging] => 
  [paged] => 1
  [suppress_filters] => 
  [ignore_sticky_posts] => 
  [order] => desc
  [orderby] => date
)

Flere artikler

Samsung mobiltelefon med Chilimobil SIM-kort

Samsung X Chilimobil

Chilimobil blir en del av Samsung sin store E-commerce satsning i det skandinaviske markedet.