Kvinne sitter i en sofa på hytten og leser et magasin

Endelig bredbånd til hyttevennlig pris!

Hos Chilimobil betaler du lite, uansett om du er sjelden eller ofte på nettet. Hos andre er det full pris uansett.

Chilimobil – 28. sep 2021

Ingen er vel så glad i å være på hytta som nordmenn – enten det er på fjellet, ved sjøen eller i skogen. I den siste tiden har vi til og med hatt kontor på hytta med utsikt til fjell og fjord, blåner og heier. Det er unektelig bedre å ta kaffepausen til lyden av en fjellbekk enn til den av trikken, og friheten til å legge ut på tur etter Teams-møtet gjør nok at hytta forblir folkets foretrukne hjemmekontor framover. På nett må vi uansett – med eller uten ruter – dessverre er regningen like høy enten vi er til stede på hytta eller ikke. Og surfer du via mobil, kan kostnadene bli enda høyere enn det du betaler i fastpris.

Hyttebredbånd i stedet for mobil-deling?

Surfing kan bli dyrt når du ikke har annet alternativ enn å koble deg på via mobilen. Etter noen dager med Netflix-kos i sofaen oppdager du at det skal en del data til for å se favorittinnholdet i god oppløsning.

Fordelen med Hyttebredbånd over et mobilabonnement på mobilen, er at skal en av dere på fjelltur, så mister ikke barna eller de andre i hytta nettet. Man kan låne vekk hytta uten å tenke på internett. Du slipper å be andre legge fra seg iPad-en for at Teams-møtet skal stoppe å hakke. Det er lettere for flere å koble seg på og være tilkoblet over tid. Samtidig er det billigere når man er lenge på hytta og kanskje bruker mer enn 100 GB og nærmer seg både 200 og 300 GB.

Uansett hvordan du kobler deg på nettet, så finnes det heldigvis en metode som er skreddersydd for hytta: Få opp Hyttebredbånd i stedet, så får du ned regningene. Og du slipper også å laste ned alt av filmer og serier før du drar.

Ideen kommer selvsagt fra en hytteeier!

Jan Edvard Thygesen er styreformann i Chilimobil og elsker å være på hytta på Geilo. Men som så mange andre får han dessverre ikke det antallet hyttedager han ønsker seg, og noen måneder kommer de kanskje ikke i det hele tatt. Likevel ønsker Jan Edvard seg full dekning og god hastighet på nettet når han er på Geilo.

– Men jeg ønsket jo ikke å betale full pris for den tiden vi ikke bruker det, sier Jan Edvard, og dermed var ideen om Chilimobils Hyttebredbånd et faktum.

– Det måtte rett og slett finnes en bedre løsning. Raskt internett er helt essensielt, og slik er det for de aller fleste familier, sier Jan Edvard. Ikke hadde de lyst til å spandere 20 000 kroner på å grave opp naturen for å legge inn fiber heller. Da ble ideen født, og resten er historie: Et bredbånd for hytteeiere, av hytteeiere! Selvsagt testet og godkjent av Jan Edvard og kona, både før fjellturen og etter at peisen er fyrt opp og lammesteken står i ovnen. På tide for deg å oppleve det samme?

Par står på fjelltopp fult av snø

Hyttebredbånd er løsningen!

Ja, velkommen til et mer fleksibelt og hyttevennlig abonnement. Med Hyttebredbånd fra Chilimobil betaler man i større grad for bruken man faktisk har. Der andre leverer bredbånd til høy fastpris, gjør vi i Chilimobil det motsatte – prisen er lav uansett om du bruker litt, eller om du binger serier døgnet rundt.

25 GB i grunnpakke – 2 kr per GB etter

Hils på et abonnement som gir deg internett på hytta, men som følger forbruket ditt og ikke lar taksameteret gå når du er offline. Hos oss betaler du 349 kroner i grunnpakke, og får da med 25 GB. Bruker du mer enn dette, betaler du så lite som 2 kroner per ekstra GB. Bruker du da opptil for eksempel 100 GB, betaler du 499 kroner – som likevel er mindre enn hos konkurrentene, der du må betale full pris uansett hvor mye du bruker.

Bredbånd: Hos andre må man betale mellom 600 og 800 kroner for å ha normalt bredbånd fast på hytta, uansett hvor mye man bruker, og selv om man ikke er på hytta. Uansett om det er midt i juli eller midt i jula.

Mobilt bredbånd: Man kan ha et mobilt bredbånd fra noen av våre konkurrenter. Da kjøper man ofte 100 GB mobilt bredbånd for 550 til 700 kroner per måned. Bruker du det ikke, så betaler du likevel for hele pakken. Bruker du mer, må du legge til ekstra GB og betale langt mer enn Chilimobils takst, som er 2 kroner ekstra per GB.

Array
(
  [post_type] => Array
    (
      [0] => 
    )

  [numberposts] => 3
  [category] => Array
    (
      [0] => 2
    )

  [nopaging] => 
  [paged] => 1
  [suppress_filters] => 
  [ignore_sticky_posts] => 
  [order] => desc
  [orderby] => date
)

Flere artikler

Samsung mobiltelefon med Chilimobil SIM-kort

Samsung X Chilimobil

Chilimobil blir en del av Samsung sin store E-commerce satsning i det skandinaviske markedet.