kraftriket og Chilimobil smarbeid.

Chilimobil og Kraftriket inngår samarbeid 🌶 + ⚡

Chilimobil og Kraftriket utfordrer de etablerte aktørene gjennom et unikt samarbeid. Partene har utviklet en løsning som tilbyr Chilimobil-kunder strøm til svært fordelaktige priser.

 

  Chilimobil – 22. jun 2021

Kraftriket – en av Norges største strømleverandører – inngår nå et samarbeid med Chilimobil. Nåværende kunder vil dermed få svært gode tilbud på strøm.

 

– Gjennom dette samarbeidet kan vi på mange måter si at vi gir mer kraft til kundene og hverandre, sier Anders Kvamme, direktør i Kraftriket.

 

– Vi har begge tro på at ved å levere hver vår tjeneste blir produktet og kundeopplevelsen bedre ivaretatt enn om vi skulle levere strøm og mobil fra ett selskap, sier Lars Ryen Mill, administrerende direktør i Chilimobil.

Alle Chilimobil-kunder kan nå finne strøm under “Handle” i MinChili-appen og på Min Side.

 

– Chilimobil har de siste årene markert seg i Norge med de beste tilbudene på mobildata – noe som går tydelig fram i Din Sides kvartalsvise tester av Norges billigste mobilabonnement, forteller Lars Ryen Mill i Chilimobil.

 

– Sammen med våre venner i Kraftriket kan vi nå tilby kundene våre et svært godt strømtilbud, også.

Minside skjermbilde
Strom Kraftriket

Kraftriket eies av flere små og mellomstore strømselskaper og er en nasjonal leverandør av strøm. Kraftriket ønsker å ta vare på alt det positive som ligger i det å være en lokal strømleverandør – med stor vekt på nærhet til kundene. Kraftriket legger mye glede, engasjement og stolthet i sin støtte til alt fra løypekjøring til knøttefotball i ulike lokalsamfunn.

 

– Vi utvikler hele tiden relevante og attraktive strømprodukter og -tjenester – og ønsker å være best på kundebehandling, forteller Anders Kvamme i Kraftriket

Array
(
  [post_type] => Array
    (
      [0] => 
    )

  [numberposts] => 3
  [category] => Array
    (
      [0] => 2
    )

  [nopaging] => 
  [paged] => 1
  [suppress_filters] => 
  [ignore_sticky_posts] => 
  [order] => desc
  [orderby] => date
)

Flere artikler

Samsung mobiltelefon med Chilimobil SIM-kort

Samsung X Chilimobil

Chilimobil blir en del av Samsung sin store E-commerce satsning i det skandinaviske markedet.