Skeptisk jente i studio holder mobil

Lokketilbud på mobilabonnement – smart?

I norsk mobilbransje utsettes forbrukerne stadig vekk for fristende lokketilbud fra forskjellige mobiloperatører. Er det smart å benytte seg av disse tilbudene?

Halv pris de første månedene, dobbel data, prøvekjøp osv er virkemidler som benyttes for å lokke kundene til et selskap som på sikt kanskje ikke gir deg det beste mobiltilbudet.

Norske mobiloperatører vet at nordmenn har forskjellige preferanser når de skal velge mobilabonnement. Noen er avhengige av store datapakker, andre av at abonnementet er billig. Et lokketilbud kan kanskje gi deg begge deler, men bare i én til to måneder.

Hva trenger du?

Vær obs på hvilken datamengde du trenger. Det er fort gjort å velge et abonnement med mye data som er billig i en kort periode. Deretter blir du kanskje sittende igjen med et mobilabonnement med altfor mye data for deg, til en pris som kan være mer enn dobbelt så høy i forhold til hva som faktisk passer deg.

Det vil alltid lønne seg å se forbi disse lokketilbudene, å se på hva et mobilabonnement vil koste deg, og gi deg, i for eksempel et helt år.

Mange uavhengige nettsider hjelper deg å velge det abonnementet som er best og billigst for deg i forhold til dine behov. Ta for eksempel en titt på Tek.no eller Bytt.no for å få en god oversikt.

Vi ønsker deg lykke til med valget av mobilabonnement – måtte det beste abonnementet vinne!

Array
(
  [post_type] => Array
    (
      [0] => 
    )

  [numberposts] => 3
  [category] => Array
    (
      [0] => 2
    )

  [nopaging] => 
  [paged] => 1
  [suppress_filters] => 
  [ignore_sticky_posts] => 
  [order] => desc
  [orderby] => date
)

Flere artikler

Samsung mobiltelefon med Chilimobil SIM-kort

Samsung X Chilimobil

Chilimobil blir en del av Samsung sin store E-commerce satsning i det skandinaviske markedet.