Bestill
Mobilabonnement

MA – Rusfri Trafikk

Medlemsfordel – rabatt på mobilabonnement fra Chilimobil

Vi i Chilimobil er stolte av å kunne gi rabatter til medlemmer av en frivillig organisasjon som jobber for å gjøre en forskjell. Ingen skal dø av rus i trafikken. Takk for at du bidrar!

Logo av foreningen MA – Rusfri Trafikk

Chili + MA – Rusfri Trafikk

Billige mobilabonnement siden 2011, nå enda billigere for MA – Rusfri Trafikk sine medlemmer
Data rollover
Ingen binding
Full Telia-dekning
Fri tale, SMS og MMS
Som hjemme i EU/EØS
1 GB
99,- /mnd
3 GB
179,- /mnd
10 GB
239,- /mnd
kampanje
20 GB

Pris i 12 måneder, deretter 299,-. Selvfølgelig ingen binding.

Fri Data
Standard

Ubegrenset data – 20 Mbit/s hastighet

349,- /mnd
Fri Data
Max

Ubegrenset data – 250 Mbit/s hastighet

398,- /mnd

Egne priser gjelder fra Norge til EU/EØS. Det er også egne priser for bruk i land utenfor EU/EØS, for fly, ferge og satellitt, og til spesialnumre. Hastighet varierer fra område til område og andre forhold. Mer om hastighet og dekning. For Fri Data: Etter 100 GB per mnd, settes hastigheten ned til 3 mbit/s. Fri Data har egne 41 GB i EU/EØS.

Les mer om tjenestene våre

Data rollover
+

I alle våre mobilabonnement (med unntak av Chili Fri Data) er Data Rollover inkludert. Dette innebærer at data som ikke er brukt blir overført til neste måned.

Hvis du har et 10 GB-abonnement og bare bruker 6 GB en måned, vil 4 GB bli «rullet» over til neste måned. Da står du igjen med til sammen 14 GB du kan bruke i måned nr. 2. Hvis du ikke bruker opp rolloveren, i dette tilfellet 4 GB, vil du fortsatt ha dem tilgjengelig helt til du bruker dem opp.

Merk at maksimalt overført datamengde er det som opprinnelig er inkludert i abonnementet. Har du 5 GB-abonnementet er 5 GB det meste som kan overføres til neste måned, har du 10 GB-abonnementet er 10 GB det meste som er kan overføres til neste måned også videre.

Data kontroll
+

Med datakontroll, slipper du å være redd for å bli fakturert når du er tom for data. Vi stopper datamengden i det din datapakke er brukt opp, slik at ikke kronene flyr av gårde, det stopper heller opp.

Datakontroll er inkludert i alle våre abonnement og gjelder for bruk i Norge.

Vi sender deg en SMS når du har nådd 80% og 100% av din datakvote. Du kan også til enhver tid se hvor mye data du har brukt i Chilimobil-appen eller på Min Side.

Ingen binding
+

Det er ingen binding hos oss. Hvis du senere skulle ønske å forlate oss, om det er i dag, i morgen, eller om 2 år, så står du fritt til å bestemme det selv.

Bruk som hjemme i EU/EØS
+

Når du reiser og besøker et EU/EØS-land, kan du bruke mobilen din helt likt som om du var hjemme. Du kan ringe, tekste og bruke data som om du var i Norge (egne 45 GB for Fri Data).

Full liste over bruk i EU og hvilke land dette gjelder, finner du her:

Egne priser gjelder fra Norge til EU/EØS. Det er også egne priser for bruk i land utenfor EU/EØS, for fly, ferge og satellitt, og til spesialnumre.

VoLTE og WiFI Tale
+

Både VoLTE og WiFi Tale er gratis og inkludert i alle våre mobilabonnement.

– VoLTE (ofte refferert til som 4G Tale) betyr at du kan ringe over mobilnettet. Dette gir bedre lyd, raskere oppkobling, i tillegg til at du kan bruke mobildata samtidig som du er i en telefonsamtaler.

– Med WiFi Tale kan du ringe over alle trådløsnett (WiFi-nett) som din mobil er koblet til. Er du et sted hvor mobildekningen ikke er god nok til å ringe, vil WiFi Tale være til stor hjelp.

Merk at WiFi Tale må aktiveres på nytt i det du setter inn ditt nye SIM-kort.

Ekstra SIM-kort / Tvilling
+

For deg som ønkser å bruke et ekstra SIM-kort i et nettbrett, bilen, en mobilruter eller lignende, kan du bestille et ekstra SIM-kort til dette når ditt første SIM-kort er aktivert og tatt i bruk.

Oppstartspris: 99,-

Månedspris: 59,-

Bestilling på 1 - 2 - 3

1
1. Leveringsbil ikon
Bestiller du før kl 13:45 blir ditt SIM-kort sendt allerede i dag.
2
2. Bytte mobilselskap ikon
Vi sender flyttemelding til ditt gamle selskap. Du slipper å si ifra selv!
3
3. Sett inn SIM-kort ikon
Dato for aktivering og tidspunkt for bytte av SIM-kort får du på SMS fra oss.
*Er det helg sender vi ditt SIM-kort påfølgende mandag

Spørsmål og hjelp

Hva skjer etter datapakken er brukt opp?
+

Mobildata stopper etter du har brukt opp din datapakke. Ønsker du mer data, kan du kjøpe mer over SMS, i appen, eller ved å oppgradere ditt abonnement. Du betaler ikke mer hvis du ikke ønsker det.

Hva er inkludert i mobilabonnementene?
+

Fri Tale, SMS, MMS i Norge og når du er i EU/EØS. Velg bare den datapakken som passer best. Full Telia-dekning, 5G, Data rollover, Data kontroll, ingen bindingstid, 4G-tale og WiFi-tale er også inkludert i alle mobilabonnementene hos oss.

Gratis BankID på mobil i Norge og EU/EØS.

Gratis spesifikasjoner for faktura.

For brukere som ønkser hemmelig nummer, er også denne tjenesten gratis.

Når sendes SIM-kortet?
+

Bestiller du før klokken 13:45 sendes SIM-kortet samme dag. Er det helg sendes SIM-kortet førstkommende mandag.

Overføring fra gammelt mobilselskap?
+

Vi sender flyttemelding for deg, slik at du slipper å gjøre det selv. Ditt gamle abonnement sies opp samtidig som ditt nye SIM-kort fra Chilimobil blir aktivert. Dette skjer automatisk og det eneste du trenger å gjøre er å bytte SIM-kort på tidspunktet du får i SMS-en fra oss.

Hva er Fri Data?
+

Fri Data – mobilabonnementet som gjør at du aldri går tom for data, du kan surfe og surfe, uten å tenke på datapakker eller overforbruk på mobilen din. Du har fri tale, SMS, MMS og ubegrenset data.

Hver måned får du ubegrenset fart på hele 100 GB mobildata. Dersom du bruker mer enn 100 GB data før måneden er over, vil du fremdeles kunne surfe på mobilen med 3 Mbit/s, uten å pådra deg mer kostnader. Hvis du bruker så mye data at hastigheten reduseres til 3 Mbit/s, kan du fremdeles surfe relativt normalt på din mobiltelefon. Fri Data passer perfekt for deg bruker mye mobildata på din mobiltelefon.

Familie
+

Du kan bestille til deg selv og din familie. På side 2 etter bestill-knappen, kan du enkelt legge til abonnement og nummer til resten av familien. I MinChili-appen kan dere adminsitere, endre og ha oversikt over familiens abonnement. Dere får også automatisk samlet mobilregning for hele familien.

MinChili-appen

Her kan du endre, oppgradere, nedgradere og administrere hele abonnementet ditt selv. Du kan gjøre mer selv i vår app, enn du kan i appen hos de største mobilselskapene i Norge.

Last ned her

app-storeapp-store
chiliappen