Bestill
Mobilabonnement

Akademikerne pluss

På vegne av 11 foreninger i Akademikerne, forhandler Akademikerne Pluss frem de beste fordelene og tilbudene for deg som er medlem. Hos Chilimobil betyr det at du er sikret ekstra gode tilbud på noen av markedets allerede billigste mobilabonnement.

Det er ingen krav om at du som medlem må ha abonnement hos oss, du kan bestille til barn, ektefeller, foreldre eller andre. Du kan registrere abonnementene på deg privat eller på et organisasjonsnummer slik at fakturaen kan gå rett i et regnskap (alle priser er oppgitt inkl. mva.)

Chili + Akademikerne Pluss

Medlemsprisene gjelder hele 10 abonnement per medlemsnummer.
Fri tale, SMS og MMS
Data rollover
Ingen bindingstid
Gratis BankID på mobil
Full Telia-dekning
nyhet
6 GB
8 GB
kampanje
20 GB
Kampanje

Kampanjepris i 12 måneder, deretter 269,-

20 GB
30 GB
Fri Data
Standard

Ubegrenset data – 20 Mbit/s hastighet
Les mer om Fri Data

349,- /mnd
Fri Data
Max

Ubegrenset data – 250 Mbit/s hastighet
Les mer om Fri Data

398,- /mnd
nyhet
Hyttebredbånd

Hyttebredbånd fra Chilimobil gir deg et internett på hytta som følger forbruket ditt. 25 GB er inkludert i den faste månedsprisen. Hvis du bruker opp den inkluderte datamengden, betaler du så lite som 2 kroner per ekstra GB. Les mer

 

349,- /mnd

Egne priser gjelder fra Norge til EU/EØS. Det er også egne priser for bruk i land utenfor EU/EØS, for fly, ferge og satellitt, og til spesialnumre. Hastighet varierer fra område til område og andre forhold. Mer om hastighet og dekning. For begge Fri Data: Etter 100 GB per mnd, settes hastigheten ned til 3 mbit/s. Fri Data har egne 41 GB i EU/EØS.

Les mer om tjenestene våre

Data rollover
+

I alle våre mobilabonnement (med unntak av Chili Fri Data) er Data Rollover inkludert. Dette innebærer at data som ikke er brukt blir overført til neste måned.

Hvis du har et 10 GB-abonnement og bare bruker 6 GB en måned, vil 4 GB bli «rullet» over til neste måned. Da står du igjen med til sammen 14 GB du kan bruke i måned nr. 2. Hvis du ikke bruker opp rolloveren, i dette tilfellet 4 GB, vil du fortsatt ha dem tilgjengelig helt til du bruker dem opp.

Merk at maksimalt overført datamengde er det som opprinnelig er inkludert i abonnementet. Har du 5 GB-abonnementet er 5 GB det meste som kan overføres til neste måned, har du 10 GB-abonnementet er 10 GB det meste som er kan overføres til neste måned også videre.

Datakontroll
+

Med datakontroll, slipper du å være redd for å bli fakturert når du er tom for data. Vi stopper datamengden i det din datapakke er brukt opp, slik at ikke kronene flyr av gårde, det stopper heller opp.

Datakontroll er inkludert i alle våre abonnement og gjelder for bruk i Norge.

Vi sender deg en SMS når du har nådd 80% og 100% av din datakvote. Du kan også til enhver tid se hvor mye data du har brukt i Chilimobil-appen eller på Min Side.

Ingen binding
+

Det er ingen binding hos oss. Hvis du senere skulle ønske å forlate oss, om det er i dag, i morgen, eller om 2 år, så står du fritt til å bestemme det selv.

Bruk som hjemme i EU/EØS
+

Når du reiser og besøker et EU/EØS-land, kan du bruke mobilen din helt likt som om du var hjemme. Du kan ringe, tekste og bruke data som om du var i Norge (egne 41 GB for Fri Data).

Full liste over bruk i EU og hvilke land dette gjelder, finner du her

Egne priser gjelder fra Norge til EU/EØS. Det er også egne priser for bruk i land utenfor EU/EØS, for fly, ferge og satellitt, og til spesialnumre.

Gratis BankID på mobil
+

BankID på mobil er gratis hos oss både ved bruk i Norge og i EU/EØS.

For land utenfor EU/EØS, betaler du vanlig SMS-pris for det landet. En innlogging skaper 2-4 SMS, per innlogging

VoLTE og WiFI Tale
+

Både VoLTE og WiFi Tale er gratis og inkludert i alle våre mobilabonnement.

– VoLTE (ofte refferert til som 4G Tale) betyr at du kan ringe over mobilnettet. Dette gir bedre lyd, raskere oppkobling, i tillegg til at du kan bruke mobildata samtidig som du er i en telefonsamtaler.

– Med WiFi Tale kan du ringe over alle trådløsnett (WiFi-nett) som din mobil er koblet til. Er du et sted hvor mobildekningen ikke er god nok til å ringe, vil WiFi Tale være til stor hjelp.

Merk at WiFi Tale må aktiveres på nytt i det du setter inn ditt nye SIM-kort.

Mer om VoLTE og WiFi Tale her

Ekstra SIM-kort / Tvilling
+

For deg som ønsker å bruke et ekstra SIM-kort i et nettbrett, bilen, en mobilruter eller lignende, kan du bestille et ekstra SIM-kort til dette når ditt første SIM-kort er aktivert og tatt i bruk. Alle mobilabonnement støtter ekstra SIM-kort, til og med Fri Data. Dine ekstra SIM-kort kan du få som eSIM og/eller fysiske SIM-kort.

Oppstartspris per ekstra SIM: 99,- (ekstra første måned)

Månedspris per ekstra SIM: 59,-/mnd

Du kan maksimalt ha 2 ekstra SIM-kort. Et Tvilling-SIM og et Data-SIM-kort i tillegg til vanlig Hoved-SIM-kort. Ekstra SIM til Apple Watch, støttes ikke.

Bestilling på 1 - 2 - 3

1
1. Leveringsbil ikon
Bestiller du før kl 13:45 blir ditt SIM-kort sendt allerede i dag.
2
2. Bytte mobilselskap ikon
Vi sender flyttemelding til ditt gamle selskap. Du slipper å si ifra selv!
3
3. Sett inn SIM-kort ikon
Dato for aktivering og tidspunkt for bytte av SIM-kort får du på SMS fra oss.
*Er det helg sender vi ditt SIM-kort påfølgende mandag

Spørsmål og hjelp

Hva skjer etter datapakken er brukt opp?
+

Mobildata stopper etter du har brukt opp din datapakke. Ønsker du mer data, kan du kjøpe mer over SMS, i appen, eller ved å oppgradere ditt abonnement. Du betaler ikke mer hvis du ikke ønsker det.

Hva er inkludert i mobilabonnementene?
+

Fri Tale, SMS, MMS i Norge og når du er i EU/EØS. Velg bare den datapakken som passer best. Full Telia-dekning, 5G, Data rollover, Data kontroll, ingen bindingstid, 4G-tale og WiFi-tale er også inkludert i alle mobilabonnementene hos oss.

Gratis BankID på mobil i Norge og EU/EØS.

Gratis spesifikasjoner for faktura.

For brukere som ønsker hemmelig nummer, er også denne tjenesten gratis.

Når sendes SIM-kortet?
+

Bestiller du før klokken 13:45 sendes SIM-kortet samme dag. Er det helg sendes SIM-kortet førstkommende mandag.

Overføring fra gammelt mobilselskap?
+

Vi sender flyttemelding for deg, slik at du slipper å gjøre det selv. Ditt gamle abonnement sies opp samtidig som ditt nye SIM-kort fra Chilimobil blir aktivert. Dette skjer automatisk og det eneste du trenger å gjøre er å bytte SIM-kort på tidspunktet du får i SMS-en fra oss.

Hva er Fri Data?
+

Fri Data – mobilabonnementet som gjør at du aldri går tom for data, du kan surfe og surfe, uten å tenke på datapakker eller overforbruk på mobilen din. Du har fri tale, SMS, MMS og ubegrenset data.

Hver måned får du 100 GB mobildata. Dersom du bruker mer enn 100 GB data før måneden er over, vil du fremdeles kunne surfe på mobilen med 3 Mbit/s, uten å pådra deg mer kostnader. Hvis du bruker så mye data at hastigheten reduseres til 3 Mbit/s, kan du fremdeles surfe relativt normalt på din mobiltelefon. Fri Data passer perfekt for deg bruker mye mobildata på din mobiltelefon.

Familie
+

Du kan bestille til deg selv og din familie. På side 2 etter bestill-knappen, kan du enkelt legge til abonnement og nummer til resten av familien. I MinChili-appen kan dere adminsitere, endre og ha oversikt over familiens abonnement. Dere får også automatisk samlet mobilregning for hele familien.