Samfunnsøkonomene

Som medlem i Samfunnsøkonomene får du noen av markedets allerede billigste mobilabonnement enda billigere.

Det er ingen krav om at du som medlem må ha abonnement hos oss, du kan bestille til barn, ektefeller, foreldre eller andre. Du kan registrere abonnementene på deg privat eller på et organisasjonsnummer slik at fakturaen kan gå rett i et regnskap (alle priser er oppgitt inkl. mva.)

Chilimobil – billige mobilabonnement siden 2011

Fri tale, SMS og MMS

Data Rollover

Ingen bindingstid

Gratis BankID på mobil

Full Telia-dekning

Medlemsprisene gjelder hele 10 abonnement per medlemsnummer.

Samfunnsøkonomene logo

Ikke medlem?

199,-/mnd

 • Bruk som hjemme i EU/EØS

259,-/mnd

 • Bruk som hjemme i EU/EØS

299,-/mnd

 • Bruk som hjemme i EU/EØS

398,-/mnd

 • Ubegrenset data
 • Egne 27 GB i EU/EØS
 • Ubegrenset fart opp til 100 GB/mnd

199,-/mnd

 • Bruk som hjemme i EU/EØS

259,-/mnd

 • Bruk som hjemme i EU/EØS

299,-/mnd

 • Bruk som hjemme i EU/EØS

398,-/mnd

 • Ubegrenset data
 • Egne 27 GB i EU/EØS
 • Ubegrenset fart opp til 100 GB/mnd

Egne priser gjelder fra Norge til EU/EØS. Det er også egne priser for bruk i land utenfor EU/EØS, for fly, ferge og satellitt, og til spesialnumre. Hastighet varierer fra område til område og andre forhold. Mer om hastighet og dekning. For Fri Data: Etter 100 GB per mnd, settes hastigheten ned til 3 mbit/s.

Mobildata stopper etter du har brukt opp din datapakke. Ønsker du mer data, kan du kjøpe mer over SMS, i appen, eller ved å oppgradere ditt abonnement. Du betaler ikke mer hvis du ikke ønsker det.

Fri Tale, SMS, MMS i Norge og når du er i EU/EØS. Velg bare den datapakken som passer best. Full Telia-dekning, 5G, Data rollover, Data kontroll, ingen bindingstid, 4G-tale og WiFi-tale er også inkludert i alle mobilabonnementene hos oss.

Gratis BankID på mobil i Norge og EU/EØS.

Gratis spesifikasjoner for faktura.

For brukere som ønkser hemmelig nummer, er også denne tjenesten gratis.

Bestiller du før klokken 13:45 sendes SIM-kortet samme dag. Er det helg sendes SIM-kortet førstkommende mandag.

Vi sender flyttemelding for deg, slik at du slipper å gjøre det selv. Ditt gamle abonnement sies opp samtidig som ditt nye SIM-kort fra Chilimobil blir aktivert. Dette skjer automatisk og det eneste du trenger å gjøre er å bytte SIM-kort på tidspunktet du får i SMS-en fra oss.

Fri Data – mobilabonnementet som gjør at du aldri går tom for data, du kan surfe og surfe, uten å tenke på datapakker eller overforbruk på mobilen din. Du har fri tale, SMS, MMS og ubegrenset data.

Hver måned får du ubegrenset fart på hele 100 GB mobildata. Dersom du bruker mer enn 100 GB data før måneden er over, vil du fremdeles kunne surfe på mobilen med 3 Mbit/s, uten å pådra deg mer kostnader. Hvis du bruker så mye data at hastigheten reduseres til 3 Mbit/s, kan du fremdeles surfe relativt normalt på din mobiltelefon. Fri Data passer perfekt for deg bruker mye mobildata på din mobiltelefon.

Du kan bestille til deg selv og din familie. På side 2 etter bestill-knappen, kan du enkelt legge til abonnement og nummer til resten av familien. I MinChili-appen kan dere adminsitere, endre og ha oversikt over familiens abonnement. Dere får også automatisk samlet mobilregning for hele familien.

Du får det

Billigere enn billigst!

Vi i Chilimobil presser alltid ned prisene. Hver kvartal har Din Side en test over norges billigste mobilabonnement. Her har vi de to siste årene vinnet en eller flere plasser i deres kåringer. For deres nyeste kåring vinner vi i 2 av 3 kategorier som biligst. Du får her et tilbud som er langt bedre. Vårt aller beste tilbud.

Billigste mobilabonnement banner - Jente sitter i en vinduskant og ser ut et vindu samtidig som hun snakker i mobiltelefon
Billigste mobilabonnement banner - Jente sitter i en vinduskant og ser ut et vindu samtidig som hun snakker i mobiltelefon

Du får det

Billigere enn billigst!

Vi i Chilimobil presser alltid ned prisene. Hver kvartal har Din Side en test over norges billigste mobilabonnement. Her har vi de to siste årene vinnet en eller flere plasser i deres kåringer. For deres nyeste kåring vinner vi i 2 av 3 kategorier som biligst. Du får her et tilbud som er langt bedre. Vårt aller beste tilbud.

Bestilling på 1 – 2 – 3

1. Leveringsbil ikon

Bestiller du før kl 13:45 blir ditt SIM-kort sendt allerede i dag.

2. Bytte mobilselskap ikon

Vi sender flyttemelding til ditt gamle selskap. Du slipper å si i fra selv!

3. Sett inn SIM-kort ikon

Dato for aktivering og tidspunkt for bytte av SIM-kort får du på SMS fra oss.

Det er faktisk så enkelt!

Er det helg sender vi ditt SIM-kort påfølgende mandag.

Les mer om tjenestene våre

I alle våre mobilabonnement (med unntak av Chili Fri Data) er Data Rollover inkludert. Dette innebærer at data som ikke er brukt blir overført til neste måned.

Hvis du har et 10 GB-abonnement og bare bruker 6 GB en måned, vil 4 GB bli “rullet” over til neste måned. Da står du igjen med til sammen 14 GB du kan bruke i måned nr. 2. Hvis du ikke bruker opp rolloveren, i dette tilfellet 4 GB, vil du fortsatt ha dem tilgjengelig helt til du bruker dem opp.

Merk at maksimalt overført datamengde er det som opprinnelig er inkludert i abonnementet. Har du 5 GB-abonnementet er 5 GB det meste som kan overføres til neste måned, har du 10 GB-abonnementet er 10 GB det meste som er kan overføres til neste måned også videre.

Med datakontroll, slipper du å være redd for å bli fakturert når du er tom for data. Vi stopper datamengden i det din datapakke er brukt opp, slik at ikke kronene flyr av gårde, det stopper heller opp.

Datakontroll er inkludert i alle våre abonnement og gjelder for bruk i Norge.

Vi sender deg en SMS når du har nådd 80% og 100% av din datakvote. Du kan også til enhver tid se hvor mye data du har brukt i Chilimobil-appen eller på Min Side.

Det er ingen binding hos oss. Hvis du senere skulle ønske å forlate oss, om det er i dag, i morgen, eller om 2 år, så står du fritt til å bestemme det selv.

Når du reiser og besøker et EU/EØS-land, kan du bruke mobilen din helt likt som om du var hjemme. Du kan ringe, tekste og bruke data som om du var i Norge (egne 27 GB for Fri Data).

Full liste over bruk i EU og hvilke land dette gjelder, finner du her →

Egne priser gjelder fra Norge til EU/EØS. Det er også egne priser for bruk i land utenfor EU/EØS, for fly, ferge og satellitt, og til spesialnumre.

BankID på mobil er gratis hos oss både ved bruk i Norge og i EU/EØS.

For land utenfor EU/EØS, betaler du vanlig SMS-pris for det landet. En innlogging skaper 2-4 SMS, per innlogging.

Både VoLTE og WiFi Tale er gratis og inkludert i alle våre mobilabonnement.

– VoLTE (ofte refferert til som 4G Tale) betyr at du kan ringe over mobilnettet. Dette gir bedre lyd, raskere oppkobling, i tillegg til at du kan bruke mobildata samtidig som du er i en telefonsamtaler.

– Med WiFi Tale kan du ringe over alle trådløsnett (WiFi-nett) som din mobil er koblet til. Er du et sted hvor mobildekningen ikke er god nok til å ringe, vil WiFi Tale være til stor hjelp.

Merk at WiFi Tale må aktiveres på nytt i det du setter inn ditt nye SIM-kort.

Mer om VoLTE og WiFi Tale her →

For deg som ønkser å bruke et ekstra SIM-kort i et nettbrett, bilen, en mobilruter eller lignende, kan du bestille et ekstra SIM-kort til dette når ditt første SIM-kort er aktivert og tatt i bruk.

Oppstartspris: 99,- 

Månedspris: 39,- 

MinChili-appen

Med MinChili-appen får du full kontroll over ditt og familiens forbruk, i tillegg kan du enkelt bytte abonnement, bestille data, se forbruk, se regninger, endre/legge til tjenester og mye mer.

Last ned her

 

Chilimobil-appen
Man og kvinne snakker i telefon med headsett på hodet på en kundeservice avdeling

Noe du lurer på?

Kontakt oss gjerne

Vi er her for å hjelpe deg hvis det skulle være noe. Du kan nå oss mellom klokken 09:00 og 17:00 mandag til fredag. Via akademikerne-avtalen har du også en egen e-postadresse du kan benytte.

Telefon: 915 02 445

E-post: akademikerne@chilimobil.no

Du kan også finne svar på mange spørsmål under våre hjelpsider →

Ikon 10 ÅR Jubileum

Om oss i Chilimobil

Hemmeligheten bak billige mobilabonnement siden 2011.

Chilimobil har jobbet for lave mobilpriser siden 2011. Vi har hatt som mål fra dag én å utfordre alle andre teleselskaper på pris.

Vi er mest kjent for å være det første norske selskapet som lanserte Fri Data. Vi er også veldig stolt over å være det første mobilselskapet i Norden som tilbyr en hel-digital eSIM-løsning til mobiltelefoner.