collage av ulike TV-programmer og filmer som er tilgjengelige på streamingtjenesten Viaplay. I midten er Viaplays logo, en stor, fargerik pil som peker mot høyre på en sort bakgrunn, som er det mest fremtredende elementet. Rundt logoen er det mindre bilder av forskjellige underholdningstitler med tydelige bilder fra hver serie eller film. Noen titler er synlige, som "The Swarm", "Delete", "MasterChef", og "Arkitekten". Bildene er lagt oppå hverandre med varierende orientering og størrelser, noe som skaper en dynamisk og engasjerende visuell presentasjon av innholdet som tilbys av tjenesten.
Viaplay - ikon

Viaplay hos Chilimobil

Legg til Viaplay Film & Serier for kun 139,-/mnd.

Bestill på Min Side

Eller bestill under "Handle" i Chilimobil-appen

Viaplay Film & Serier

På Viaplay er det noe for enhver smak! Med Viaplay Film & Serier får du et stort utvalg av film, store norske- og internasjonale serier, slående dokumentarer, lokal underholdning og barnas favoritter – noe som får hele familien til å samles i sofaen. Strøm eller last ned, og se filmer og serier offline.

Du vil få tilsendt en link til en innloggingsside hvor du kan lage ny Viaplay-bruker eller benytte eksisterende Viaplay-bruker dersom du har dette. Du vil da betale Viaplay på mobilregningen din.

Les mer om tjenestene våre

Bestill på Min Side eller i Chilimobil-appen
+

Logg inn i appen og velg “Abonnement”, velg så abonnementet du ønsker å legge til Viaplay på, bla ned og finn Viaplay.

Når du har bestilt får du en e-post med instrukser for hvordan du kan aktivere din nye pakke.

Betales sammen med mobilabonnementet ditt
+

Viaplay Film & Serier blir lagt til på din månedlige faktura, sammen med mobilabonnementet fra oss.

Mister jeg rabatten hvis jeg bytter vekk fra Chilimobil?
+

Rabatten følger mobilabonnementet ditt. Hvis du bytter til et annet mobilselskap, så vil rabatten forsvinne og vi legger inn en avbestilling av tjenesten. Hvis du fortsatt ønsker å bruke tjenesten og du har flyttet vekk fra oss, så må du bestille pakken på nytt direkte hos Viaplay.

Viaplay Film & Serier

139,-/mnd

Stream filmer, serier og barnas favoritter til en enda bedre pris!

<h1>Viaplay Film &amp; Serier</h1>
<h2>139,-/mnd</h2>
<p>Stream filmer, serier og barnas favoritter til en enda bedre pris!</p>