Bestill eSIM for mobiltelefon

eSIM er et SIM-kort som er innebygget i mobiltelefonenFor å bytte til eSIM laster du ned et nytt digitalt SIM over nettet, i stedet for å få tilsendt et vanlig SIM-kort som du setter inn i mobiltelefonen. OBS! Du må ha en mobil som støtter dette. Både de nyeste iPhone og Samsung modellene er blant dem. 

Med eSIM slipper du å vente en uke på SIM-kortet i posten, og kan bytte mobilselskap på et par dager. Med nytt nummer er du på nett på 10 minutter! 

Vi er stolt over å være det første mobilselskapet i Norden som tilbyr en hel-digital eSIM-løsning til mobiltelefoner.

Fri tale, SMS og MMS

Data Rollover

Ingen bindingstid

Prisvinner

Full Telia-dekning

Mange mobiler støtter allerede eSIM og flere er på vei. Her er en liste over mobiler som i dag kan bruke eSIM:

Oppdatert 5. oktober. 2021

Apple

iPhone 13, 13 Mini, 13 Pro, 13 Pro Max, 12, 12 Mini, 12 Pro, 12 Pro Max, 11, 11 Pro, 11 Pro Max, SE (2020) XR, XS, XS Max

Samsung

Galaxy S21 5G, S21+ 5G, S21 Ultra 5G, S20 5G, S20+ 5G, S20 Ultra 5G, Note20 5G, Note20 Ultra 5G, Fold, Z Fold2 LTE, Z Fold2 5G, Z Fold3 5G, Z Flip, Z Flip 5G, Z Flip3 5G.

Huawei

P40, P40 Pro, Mate 40, Mate 40 Pro

Google

Pixel 3A, 3A XL, 4, 4 XL, 4a, 4a 5G, 5, 5a 5G, 6, 6 Pro.

Microsoft

Surface Duo

Motorola

RAZR (2019), RAZR 5G

Har du en mobil med eSIM som ikke er på listen?

Har du en mobil med eSIM som ikke er på denne listen, skal mobilen fortsatt kunne bruke eSIM, dersom den er i henhold til standarden for eSIM. Dersom den ikke er listet, kan det være at den er vanskelig å sette opp, er ganske ny, eller ikke er utbredt i Norge og derfor ikke på listen enda.

Fordi eSIM leveres digitalt over nettet, krever vi at du bekrefter hvem du er med “Vipps Logg inn”. Dette er enkelt, og koster ikke noe – ingen betaling skjer.

Etter å ha bestilt eSIM, vil du motta en QR-kode på e-postadressen som er lagret på Vipps-profilen din.

 

Beholde nummer

Nå får du en SMS fra oss med hvilken tid ditt nummer blir overført fra ditt gamle selskap og når ditt gamle SIM-kort vil slutte å virke. Det tar ca 2 dager (lengre hvis det er helg i mellom).

Last ned eSIM fra 45 minutter før

På dagen for aktivering får du en ny SMS og tilsendt e-posten på nytt. Fra 45 minutter før ditt gamle SIM-kort og abonnement slutter å fungere kan du laste ned ditt nye eSIM.

Åpne kameraet på mobilen og pek på QR-koden. En notifikasjon dukker opp. Trykk på notifikasjonen og følg instruksjonene på telefonen. Hele prosessen tar et par minutter.

Nytt nummer

Du kan laste ned ditt eSIM med en gang. Åpne kameraet på mobilen og pek på QR-koden. En notifikasjon dukker opp. Trykk på notifikasjonen og følg instruksjonene på telefonen. Hele prosessen tar et par minutter.

eSIM gjør det lettere å ha flere mobilnummer/mobilabonnement på samme telefon. eSIM gir deg muligheten til å ha å for eksempel et mobilabonnement til jobb og ett privat – samtidig. Du kan ta i mot samtaler på begge nummer. På samme måte som dual-SIM, bare at dette nå er innebygget med eSIM.

Dersom du har et fysisk SIM-kort i mobilen, eller flere eSIM, så angi at ditt Chilimobil eSIM med etiketten ‘Hovednummer’. Dersom Chilimobil eSIM er et sekundærnummer på telefonen, så angi ‘Sekundærnummereller annen etikett.

BankID på mobil vil ikke fungere med eSIM.

Hvis du bare bruker eSIM må du benytte BankID kodebrikke eller en ny BankID-app. BankID-appen skal i løpet av 2022 erstatte dagens BankID på mobil-løsning helt. Noen banker har egen BankID-app – Danske Bank, Sparebank1 og Nordea.

Oppdatert liste over banker med tilgang til BankID sin nye app: BankID →

149,-/mnd

 • eSIM
banner

199,-/mnd

 • eSIM
 • Før: 4 GB

249,-/mnd

 • eSIM

299,-/mnd

 • eSIM
 • Før: 20 GB
banner

349,-/mnd

 • eSIM
 • Ubegrenset data
 • Egne 33 GB i EU/EØS
 • 10 mbit/s hastighet

398,-/mnd

 • eSIM
 • Ubegrenset data
 • Egne 33 GB i EU/EØS
 • 200 mbit/s hastighet

Egne priser gjelder fra Norge til EU/EØS. Det er også egne priser for bruk i land utenfor EU/EØS, for fly, ferge og satellitt, og til spesialnumre. Hastighet varierer fra område til område og andre forhold. Mer om hastighet og dekning. For begge Fri Data: Etter 100 GB per mnd, settes hastigheten ned til 3 mbit/s. For Fri Data Max: Hastighet opp til 200 Mbit/s.

Utenom at BankID på mobil ikke fungerer uten app, er mobilabonnementet helt likt med eSIM. Den eneste forskjellen er at du laster ned et digitalt SIM i stedet for at vi sender et fysisk SIM-kort til deg i posten. Det tar bare så mye kortere tid! Det koster heller ikke noe ekstra å bruke et eSIM over et vanlig SIM-kort.

Alle mobilabonnement: Fri Tale, SMS, MMS i Norge og når du er i EU/EØS. Velg bare den datapakken som passer best. Vi har også datapakker som gir ekstra data i EU/EØS i tillegg til vanlig datapakke for Norge. Full Telia dekning, Data rollover, ingen bindingstid, 4G Tale (snart 5G) og WiFi Tale er også inkludert i alle mobilabonnementene våre, uansett om du har eSIM eller vanlig SIM-kort.

Vi sender flyttemelding for deg, slik at du slipper å gjøre det selv. Ditt gamle abonnement sies opp samtidig som ditt nye eSIM fra Chilimobil blir aktivert. Dette skjer automatisk. Det eneste du trenger å gjøre er å laste ned ditt eSIM på tidspunktet ditt gamle SIM-kort slutter å fungere. Fra bestiling til ditt gamle SIM-kort slutter å fungere tar det 2 arbeidsdager. Du får SMS av oss hele veien om når dette er.

 

Hvordan laste ned eSIM?

Åpne kamera-appen, pek den mot QR-koden i e-posten fra oss. Trykk på notifikasjonen på skjermen og følg instruksene.